NEREDE ADİL ORTAM???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DESTEKOLALIMLÜTFEN tarafından 4 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BOT KULLANMADIĞI HALDE BANLANAN GEMİLER AÇILSINMI ?

1. Evet

39,3%
  2. Hayır

60,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 Hafta önce Bugpoint pardon BİGPOİNT 2700 kullanıcıyı 3 parti program kullanmasından dolayı yasakladı.
    -Şimdi burada adil ortamdan bahsediliyor ki eskiler bilir ADİL ADMİN oyunu bıraktıktan sonra o ortam kalmadı.
    -2700 hesap banlandı ne komik ki tarama sırasından once botta olan gemıler tarama sırasında ve taramadan sonra hala bottalardı.
    -Bu 2700 hesap ıcınde bot kullanmadığı takdirde banlanan kullanıcılar oldu.
    -1 hafta sonra 700 hesap bot kullanmadığı gerekçesiyle geri açıldı
    -ama çoğu bot kullanan gemiler ve kendi klan arkadaşlarımın bot kullanıp suçsuz bulunmasıda dahil
    -Şimdi burada bot kullanmadığı halde banlanan kullanıcılar nasıl tespit edilicek

BU KONUNUN ARTEMİS ADMİNE İLETİLMESİNİ İSTİYORUZ
    BİR İŞ YAPMAYA KALKTINIZ ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRDINIZ
    HERKES HERŞEYİN FARKINDA DAHA ADMİN TSSİNDEKİ SIZDIRMALARI GÖREMEYEN TR EKİBİ NE YAPABILIRKI
    KONUYU ALMANYAYA TAŞIYIN MAĞDUR KULLANICILAR VAR GEREKEN YAPILSIN.

2. kardeşim bu adamlar hiçbirşey yapmadığı halde nasıl ban yiyor? benim başıma hiç böyle birşey gelmedi. insanların kafasını karıştırmayın. bal gibi bot kullanıyorlardı. kimse kimseyi keyfinden banlamaz. ben bu oyunu 2007 den beri oynuyorum bir kere başıma gelmedi böyle birşey nedense. adminler banlamıyor hiçkimseyi program otomatikman bulup banlıyor. bir konuda katılıyorum sızdırma. bot kullanan bazı oyuncular bilgi alıyorlar malesef ve tarama esnasında programı kapatıyorlar elle oynuyorlar ve böylelikle yakalanmıyorlar. ama eninde sonunda onlarda yakayı ele veriyor. haritalar neden boş? oyundaki birçok kişi bot kullandığı için. bu botlardan bıkan insanlar da dahil buna elbette. burda çuvaldızı adminlere değil kendinize batırmanızı öneririm. gördüğünüz botları adminlere iletin kanıtı ile. kimseye haksızlık yapılmaz para kazanıyorlar bu insanlardan. neden bot yapan adamı desteklesinler ki? aklı başında bir insan bunu bilir.

3. Bak haklısın ama bot kullanıp ceza alan gemı nasıl sucsuz bulunup tazmınat verılır
    kullanmadığıma kalıbımı basarım sıralama oynayan bırısıyım seri kasılan bırısıyım bot kullanmadım ama sısteme dusuyorum
    vıdeo cekıp kanıtına kadar attım supporta kac kısıyı bana verılen cevap sıstem tarıyor bız bısey yapamayız
    ilk taramadakı sıstemın guvenlı olmadıgını soyledıler ama bot kullanan gemılerı sucsuz buldular

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Buradaki duyurunun 1. maddesine bakınız.

İyi forumlar.

5. Burada haklısınız
    sistemde hata var buna katılıyormusunuz?
    gemi profılımı almanyaya ıletın elle ıncelesınler haksızsam tamamen kapatın hesabımı bırdaha oyunun yanından gecmem
    emeklerımın boşa gıtmesını ızleyemem

6. 1-) Banlanan 2700 gemiden bot kullanmadığı halde banlanan kullanıcılar
    2-) 1 hafta sonra acılan 700 kullanıcıdan bazılarının bot kullanıpta sucsuz bulunması
    3-) Taramadan önce bot kullanan tarama sırasında ve esnasında bot kullanan kullanıcıların sisteme düşmemesi ama bot kullanmayan hesapların sistem tarafından yasaklanması

Bu konu ALMANYAYA iletildimi?
    Peki TÜRKİYE ekibi bu konu hakkında kullanıcılarının hakları için neler yapıyor?
    Konu hakkında çalışmalar yapılıyormu?

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konularınızı birleştirdim. Buradaki duyurunun ikinci mesajını okuyun. Gerekli herşey yazıyor.

İyi forumlar.

8. Peki neden bot kullanan gemileri sucsuz buldunuz?
    ısrarla bot kullanmadım dıyorum ve benım gıbı çok mağdur var
    bot kullanan gemıyı sucsuz buluyorsunuz kendı klan arkadaşlarımda dahıl

9. teletabi1

teletabi1 User

sevgili arkadaşım ben hergün adminlerin adil olmadığı konusunda buraya yazıp durdum..ama iş bot kullanımına gelince kusura bakma ama siz adalet aramıyorsunuz.siz utanmazlığınızı resmileştiriyorsunuz. discourt ta bot satan adimninizden para ödeyerek bot kullanan bayağı oyuncu var.bak ne güzel yazmışsın 700 hesap yanlış banlama yüzünden açılmış...onu geçeceksiniz.bunlar bot ücreti ödeyen insanlar.böyle yazın canımızı alın..oyumu da aleyhte kullandım. fazla gevezelik yapmayın.çünkü haksızsınız...her suçun bir cezası vardır..sizde bot ücretlerini ödeyeydiniz. beleş bot kullanırsan olacağı bu.not : çok şükür ben bot kullanmıyorum..o yüzden yazmayı uygun buldum..

yazmayı unuttum discort taki yazışmalar kayıtlı ..kontrol edebilirsiniz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ağustos 2018
  10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot kullananları Tr ekibi banlamadı. Verdiğim duyurularda sorularınızın cevapları var.

İyi forumlar.

11. Haklısın ama dıyorumkı bota atmadım gerçekten atmadım benım gıbı banlanan kişiler var kullansam burda konu neden acayım
    700 gemıden bazıları ve kendı klan oyuncum da dahıl bot tan banlanıp sucsuz bulundu ve hala bota atıyorlar
    paralı parasız botun farkımı vardır? hepsı yasak sıstem hepsını tespit etmelı bot kullanan gemıyı sucsuz bulmakla bot kullanmayan gemıyı banlamak arasında bı fark yok klasik darkorbit
    discordda dönen olaylar belli zamanında adminler kodlardan panelden fulledığı gemılerı satmaktan bugları ve botları satan admınler vardı ve hala varlar
    Ben burda dıyorumkı hesabımı inceleyın seyirimi inceleyin bot kullanmadığımı göreceksiniz

12. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bot kullanmayıpda taramaya yakalanmanız nerdeyse imkansız. Bot banlamalarını bizler yapmıyoruz, oyuncuların şikayetleri iletildi hesaplar tekrar incelendi hesapınız açılmadı ise bu konuda elimizden birşey gelmez.

Görevliler hakkında söylediklerinizin hepsi asılsız. Bu şekilde sahdan soldan ne olduğu belirsiz kişilerden duyduklarınızla, görevlileri itham edemezsiniz. Bu konuda herhangi bir kanıtınız varsa supporta başvurunuz.

İyi forumlar.

13. Bot kullanmadan taramaya yakalanmanız ımkansızmı?
    bot kullanan hesabı sucsuz bulmakla ne fark bunun arasında gözgöre göre bot kullanan hesabı sucsuz bulup tazminat verdiniz
    sağdan soldan değil admin tssindeki adamları bulun önce temızledıgınızı sanıyorsunuz ama rüyadasınız
    yada ikikere %90 silmenizde imkansız ozaman

14. bey2626

bey2626 User

Selamlar ben bot kullandım gemi ceza aldı buradan ceza veren bıgpoınt e teşekkür eder sizlere iyi oyunlar dilerim saatlerce oyun takip et ustune para yatır ve karşılığımda pc bağımlısı ol ne kadar kötü bir durum benim için . oyunu bırakmak için bahanem oldu hepınıze teşekkürler..

15. Soyuz*

Soyuz* User

Hem bot kullan hemde oyunun bağımlısı olduğunu emek verdiğini söyle?
    Gerçekten ne kadar ** insanlarsınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2018
  16. kılıç60

kılıç60 User

Kullandılarsa niye banları açıldı?
    Özellikle sıralamada ki gemilerin neden?

17. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Görevlilerin taraf tutuğunu düşünüyorsanız, kanıtlarınızla beraber lütfen supportta başvurunuz.

Konu amacı dışına çıktığından kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.