Nerede daha iyi kasılırım sizce?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PinkFloyd tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PinkFloyd

PinkFloyd User

Selam arkadaşlar Tr1 vru da oynuyorum. Malum 2 dk oynatmıyor diğer şirketler. Eskiden klan olarak toplanır 3-3'e giren yabancı şirketleri bile keserdik (2008 yıllarında) Her neyse sadede geliyim
    27lf3 4 iris 3bo2 güçsüz bir adet gemiye sahibim 15 seviyeyim. Tr1 de vru için kasılmalık ve kesilme ihtimalimin az olduğu bir yer önerirseniz sevinirim.
    Not: 3-8 3-7 3-6 da ve palladium'un bulunduğu haritalarda 10 dk da bir kesiyorlar kutu bile toplayamıyorum full hız ve diroidlerde full kalkan olmasına rağmen. Önerilerinizi bekliyorum

Ayrıca gemi goli eklemeyi unutmuşum 4.200 civarı vuruyorum kalkanda 110 bin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2014
  2. tr5 tr6 geç o server olu bir server

3. PinkFloyd

PinkFloyd User

Bilmiyorum çok iyi olmasada gemi 0 dan başlamak istemiyorum. Doğrusu eski haline göre tüm serverleri toplasan iyi bir server etmez ya neyse.

Yok abi 3-3 e gittim belki orda kesmezler beni diye 3 mordon kestim sonra patlattılar. Tadı tuzu kalmadı artık ya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2014
  4. EIC gücü adına :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.