Nerede, kaç uri kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★κøπψα$ρøƦ★ tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabım;
    14 level
    Aegis
    10 lf3 1 lf4
    6 flax
    5 arge(dp ve kalkan verene bastım)
    9 bo2 15 elit hız (sepromla yaklaşık 200k kalkan)
    Şimdi ben yaz tatili boyunca uridium kascam. En verimli olacak şekilde nerede neyle kasılayım. O yerde saatte kaç uridium kasarım. Sadece bunları söylemenizi istiyorum. Günde 5 saat girebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Nerede ne kadar uridium kasacağınız size bağlıdır. Hesap durumunuza göre tek başınıza x-3 ve x-4 haritasında bir kaç kişi ile x-6 ile x-7 haritalarında kasabilirsiniz.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. aegisin var bu yüzden x-3 x-4 haritalarını düşünme bile. Aegis ile x-6 haritasında kasılmanı öneririm. Cubi gruplarına katılırsın ve cubi kesilmediği zaman Kristallon kesersin. Ne kadar kasacağın hangi yaratıkla kasıldığına, cubide kaç kişiyle kasıldığına, gruplamı kasıldığına bağlı olarak değişir.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aegis tek başına yetmiyor ben mevcut ekipman v.b. şeylere göre her iki olasılığıda yazdım. Aegis olsa bile x-6 v.b. yerlerde özellikle tek başına yine zorlanacaktır. :)

5. Şu an memleketteyimde plan yapıyorum yaz boyu ne yapabilirim diye :D

Seri tallon kesebiliyorum ve x1 2000 civarı vuruyorum.
    Cubi grubuna goliyle gidilir bence. Çünkü cubi ilk vuranlar içinden en çok vurana saldırıyor. Goliath aegisten daha çok vurduğuna göre daha çok uri kazadıracak. Cubi saldırısı başkasında olduğu için can ve kalkan yenilemeye ihtiyaç yok :)

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Zaten dikkat ederseniz 2 olasığı yani x-3 / x-4 ve x-6 / x-7 haritalarınıda yazmıştım. :)

7. x6 ve x7'de tek başımada kasılabilirim demek istiyorum :) Aklımda bir de leonov alıp x3 x4 te kasılmak var. Credits önemli değil sadece uri kasmak istiyorum. Aegisle tallon tallinden veya cubiden daha yararlı olur mu? Yani aegis bir kenarda dursun diyorum. Ne diyorsun?

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bana göre ne kadar hızlı npc imha ederseniz o kadar iyi olur. Yani bir Kristallon'u 5-10 dk'da imha ediyorsanız bu süre içinde daha seri imha edeceğiniz npc'lerden daha iyi kazanç elde edebilirsiniz. Diğer gelecek yorumları bekleyip bir kaç gün sonra kararını verebilirsin. :)

9. Dediğin doğru fakat o gemiyle cubi sana sıkarsa cubi patlayana kadar dayanamazsın kalkanı vs bittiğinde sen uzaklaşmak zorunda kalırsın tavsiyem goliyle cubiye git sıkıldığın zaman palaya git petine toplat sen de dizi izle o arada :D

10. Tallonu maksimum 3-4 dk da kesiyorum. Rokette 60k atışlık seprom besli. %20 roket hasarı veren diroit düzeninide takarsam toplam %80 olur ve credilik roketle 7-8k vururum :) x1 ilede 2.5k vururum. Saatte ortalama kaç civarında uri kasarım? Net sayı yok ama ortalama kaç kasarım :)
    Pet var 4. Seviye ve 2. Seviye modülle kutu toplatıyodum ama çok sıkılıyom :D

Son düzenlenen: 23 Temmuz 2016
  11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Uzun zamandır npc'lerle kasmadığım için tahmini bir miktar yazmam doğru olmaz. :) Ama aktif olarak npc'lerle kasan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

12. Şu günlerde memleketteyim, dönünce yapacaklarımın planını kuruyorum :D Bi deneme yapıyım ben. 15 dk aegisle 15 dk leonovla kasılıyım. Hangisinde daha çoksa onla devam ediyim. Zaman ayırıp bana yazdığın için teşekkürler :)

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim :) ayrıca dediğim gibi gelecek diğer tavsiyeleri bekleyebilirsin. :)

14. Sabah bakarım, şimdi yatıyorum :) Bir şey soracağım. Siz eskiden FM'diniz değil mi?

15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Forumda görevliydim desek daha doğru olur. :) FM - SMOD - BA sonra tekrar SMOD ve son. :D

16. Bi düşündüm de günde 100 tallon kessem günde 40m credits kasarım. Cephane masrafınıda çöpleri karşılar. Şu 2 ayda 2 milyar credits kasabilirim. Bu her kastığım creditslerle iris, lf-3 ve bo2 alarak tallon kesimini artırabilirim. 600k uri de birikecektir. Ona da arge yaparım. Nasıl fikir? :) (Lazer baya bi promeriumla besli :) )

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hesaplar uyarsa gayet iyi gözüküyor :) umarım hesaplarınız tutar. :D

18. Bu şekilde 5-6 haftaya fullenirim gibime geliyor :D

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Evdeki hesap çarşıya uyarsa :D :)

20. Katlayıcı çekmeyi düşünüyorum ama çok sıkılırım. 8 iris 15 bo2 26 lf3 olunca spearhead alıp kutu topluycam :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.