Nerede kasılayım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-AppRendisTa-_ tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lvl 11 gemi goliath 31lf3 13bo2 13 elit hız var 4argeyim :) ve 3lvl pet var. en çabuk nerde kasılabilirim ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Leveliniz düşük görev yaparak levelinizi arttırmalısınız.Cubikon gruplarında kasılmayı deneyin eğer olmazsa farklı yöntemlerde söyleriz.Ancak şuan cubikonlarda seri şekilde kasılabilirsiniz.

İyi forumlar

3. BonusRasta

BonusRasta User

Karanlık mod'un dediği gibi levelini yükseltip yeni haritaya doğru yolculuğa çıkmalısın. Eğer bilgisayarın kasmıyorsa cubikon iyi tercih ama şirketin sürekli baskın alıyorsa patlayabilirsin. Cubikondan sıkılırsan kristallon keserek kasılabilirsin. 128 uridium, 409k credits veriyor. Günde 20 tane kessen 2560 uridium, 8m kredi olur (çöpleri toplayıp satarsan daha fazla bile olur)

4. teşekkürler

5. 1-7 de günde 10 tallon keserek kısa sürede irisleride fulleyebilirsin

6. görev yaparak 12 oldum :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cubikonları bir gezin bakın durumlara kasılabilecekmisiniz orda.Eğer baktınız olmuyor kristallon vs kese kese kasılabilirsiniz.

İyi forumlar

8. şuan yeni bir klana girdim ve cubikon kesiyoruz :) gayet iyi kasılıyorum teşekkürler

9. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Tek olduğunuzda yapabileceğiniz görevlerinizi yapmanızı öneriyorum.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.