Nerede kasılmalıyım ayrıntılı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    [​IMG] evet arkadaşlar gemi böyle biraz daha açayım. 11 tane lf-3 var 4 tane bo-2 ve 4k ve 5klık kalkanlardan. 3 tane elit ve en son krediyle alınan hız jeneratörleri var. 6 tane de flax diroidi var . Gemiyi değiştirmek sıkıntı değil. Sizce nerde kasılmalıyım ? Kredi ve uri lazım 13 levelim. Lütfen acıklamalı bir şekilde yazınız.

yok mu yardımcı olan ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2015
  2. Levelin yetiyorsa x-6 haritalarına gidip cubikon gruplarına katılabilir. İyi miktarda uri ve credi kasarsın. Cubikonun kargo kutusunu alıp satabilirsen iyi miktar kredi alabilirsin. Skylabı geliştirip hergün gemiye promerium yollayıp satarak iyi kredi alabilirsin.

3. güzel diyorsunuz yapıyorum onu zaten ama her zaman cubi takımı olmuyor düşman olabiliyor o haritalarda

4. Leonov'un olduğuna göre yapman gereken x3,x4 haritalarında sibelon harici gördüğün her mobu kesmek suretiyle kredi kazanmak, orada lf3lerini b02lerini ihaleden tamamlayana kadar devam etmek. Bu sırada skylabını geliştirmek. Daha sonra aynı yöntemle ihaleden irisleride fulleyince golaith'a geçip yeni haritada oyuna devam etmek. Leonov ile x4 ilerisine gitmek pek mantıklı değil.

5. Göreviniz varsa görevi yaparsınız veya x-5 haritasında lordakium, x-6 haritasında kristallon kesebilirsiniz. Ayrıca kolay kesmek için goliath gemisini almanızı öneririm :)

6. takemyhard

takemyhard User

kullandığın geminin ana haritalardaki avantajını kullan bence... x3 haritası senin için en uygunu...boss mordon boss simon iyi uri veriyor... aynı zamanda kutuda toplarsan daha çok kasma imkanın olur... konfinide düzelt : 1. konfi gemine full hız diroitlerine full kalkan koy... 2. konfine gemine full kalkan diroitlerine full lazer koy... kasarken 2.konfini kullan.

7. yorum yapanlara öncelikle teşekkürler. Ama dediğim gibi gemi leoyu x3 ve x4 için aldım iyi taktiğiniz varsa goli de alabilirim sabit fikirle gemiye bakmayın yani

8. takemyhard

takemyhard User

bu ekipmanla goli gereksiz... kullandığın gemi daha iyi bence... özelliklerini incelersen zaten ana haritalarda goliyi aratmaz sana...

9. peki 1-6 da cubi ve zorlasan tallon kesebiliyorum iyi kredi ve uri veriyor. Ama siz leo ile x-3 x-4 diyorsunuz baskın oluyor oralarada bu arada söylememişim daha önceden . Bir de saimon falan kredisi az değil mi kredi nasıl kasarım ki . skylabta pek olmaz leonun yeri az ne dersiniz ?

10. Goliye geçsen daha iyi hem kargo alanıda iyi, skylab için iyi olur. Eski haritalarda çok baskın oluyorsa yeni haritaya geçmeniz daha mantıklı olur.

11. takemyhard

takemyhard User

1-6 da baskın dahaçok oluyor emin ol :) benim yaptığım tavsiyeler iyi bir grubun yoksa ve tek kasılıyorsan geçerli... ama iyibir klanın veya arkadaş grubun varsa ozaman ne geminin nede ekipmanın önemi kalmaz zaten hertürlü kasarsın... ayrıca ben saimon demedim boss saimon ve boss mordon yazdım... x6-x7de talin kesersen sana 16 uri yazar ; ama x3de bos saimon kesersen oda 16 uri yazar ve sen bu ekipmanla çok rahat seri şekilde boss saimon kesebilirsin... yada boss mordon ve bunların crdsi ve urisi senin lvlındaki bir çar için en iyi kasma yoludur... skylabdan kazanacağın crdnin 5 kat fazlasını yaratık keserek kazanabilirsin... ayrıca bu sana extra fayda sağlar şerf puanın arttıkça skylaptan çektiklerinin ticaretteki satış fiyatıda artar...yani hem bugün için hemde ilerisi için en iyi yol bu görünüyor...

12. 2 farklı görüş var ikiside güzel mantıklı şeyler :) hangi taktikle kasarım peki sonuç olarak krediyi ve uriyi. Lf-3 ve iris alıcam arada da bo2 tabi. bazılarını uri bazılarını krediyle . genelde tek kasılıyorum kasan pek olmuyor. sizce kesin olarak hangi yolu uygulayayım ya da özel bi kasılma taktiğiniz var mı ?

13. Srooper

Srooper User

hangi serverdesin tr 5 teysen sana cubi kesebilirim ara sıra?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.