Nerede kasılmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Arkadaşlar gemi bu hangi haritada kasılmalıyım ve gemiyi değiştirmeli miyim ? yardımcı olursanız sevinirim

2. Merhaba ,

Bence resim eklemek yerine Lazer türü + sayıları , Kalkan türü + sayıları , Hız türü + sayıları , Droid türü + sayıları , Arge , Ek hangar , Uçuş düzeni v.b. şeyleri yazarak yardım almanız çok daha iyi olacaktır.

Resime bakarak tek başınıza x-3 ve x-4 haritasında imha edebileceğiniz ncp'ler ile ayrıca da görev alıp yaparak kasabilirsiniz. Bir kaç kişi olarak x-6 ve x-7 haritalarında kasabilir yada görev yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Hocam fazla güçlü olmadıgımdan kapı yok genelde x-1 ile sıkıyorum ancak x-2 ve x-3 den birkaç k var. Arge 1 tane var . Hızlardan 3 tanesi, kalkanlardan 5-6 tanesi elit. Uçuş düzeni dediğiniz diroit düzeni ise daha sahip olmadım. Sizin öneriniz tek başıma x-3 ve x-4 haritalarında kasılmam mıdır ? Bir de gemiyi vega ile değişmem gerekir mi ne dersiniz ?

4. Her yerde Kasılabilirsin gemini full kalkan full hız yap paladium topla ve zate aç cubi partilerine katıl grup ile bol bol cubi ve kristallon kes uri kasmak istersen x3 haritasında mordon saimon kes ve kutu topla GG toplamak için de pvp haritalarında tur at kredilerini tasarımlar için biriktir skaylabı geliştir ve şeref puanını 500 bin yap durmadan taş sat x3 te mordon kesmek için leonov al daha kolay kasarsın

5. full kalkan full hız derken hocam ? Palladium toplamıyorum şöyle daha eziğim hocam be kapılar neyime tallon kesemiyorum daha yani kalkan falan kaçarak keserimde zor uzun sürer. Skylabı geliştiriyorum zaten durmadan. Sence ful x-3 mü takılayım yani

6. pala toplarken hız gerekiyor seri şekilde topla bazen düşman şirket ve NPC ler olabiliyor hız kaçman için paladium toplarken 5*3 te kamufle olunmuyor .. zannedersem pet ve modülleri yok o yüzden paladium toplarken bunlar aklınızda bulunsun pala toplarken vega daha iyi yada spearhead sinek gemi Şu an fullx3 takıl bence daha mantıklı skaylabı geliştir ve x3 ten topladığınız uri ile skaylaptan promerium çekip satın gelen kredi ile iris lf3 bo2 alın

7. peki gemi değişmeli yani leo veya vega alayım mı bir de kasıtıgım uri ile lf-3 mü alayım iris mi ne düşünüyorsunuz ?

8. Merhaba ,

Lazer olarak diyorsanız x1 , x2 , x3 , x4 vb. şekilde yazılıyor. Haritalar ise x-1 , x-2 , x-3 , x-4 diye yazılıyor. Normalde kasarken çok gerekmiyorsa elit kullanmayın. Zamanla günlük dosyalarını biriktirip diğer olanaklarla arge yapabilirsiniz.

Şimdi oynadığınız server durumunu bilemediğim için öyle yazdım. Eğer server uygunsa tek başınıza x-6 ve x-7 haritalarında da kasabilirsiniz. 5-3 haritası uygun oluyorsa palladium toplayıp 5-2 haritasında bunları enerjiye çevirerek kapı açmak için kullanabilirsiniz. Dolaşmayıp uğraşmamak için palladium için en az 2 hangar olması gerekiyor. Bir tanesine basit bir gemi yerleştirip 5-2 haritasında bırakıp iyi olan yada toplamak istediğiniz gemi ile 5-3'te palladium toplayabilirsiniz. Gerektiğinde oyundan çıkış alıp arka sayfadan 5-2'deki hangarı aktif edip oyuna girer ve palladium'u enerjiye çevirebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Kapılar için daha erken şuan düşünmüyorum palayı. Tr5 serverinde oynamaktayım. harita olarak 1-3 1-4 dedi hocam ancak oraya sürekli baskın falan oluyor diroitler zarar görebiliyor ordan başka alternatif var mı gelişebilmem için yoksa devam mı 1-3 1-4 e

10. İrisleri fullemeye bak ama lf3 lerin full olmazsa yaratık kesemezsin sırası ile lf3 iris bo2 kalkan ve PET almaya odaklan hızların full zannedersem hangi işrket ziyaretine geleyim :))

11. hızların birkaçı elit diğerleri kredi ile. sizce son olarak dediğim gibi hem x-3 x-4 de olan baskınlar ve kredi azlığı var orda ve gemi olarak son tercihiniz nedir hocam ? yani x-3 x-4 devam mı başka yerde de kolay kasılabilir miyim bir de gemiyi değişmeli miyim ?

12. leonow al seri halde kolay kesilen yaratıkları tercih et uri kasarsın kredi az diye x3 ü küçümseme ben oradan 12 milyara yakın kredi kastım:))gelen uriler ile devamlı skaylap tan taş satarak yalnız Vip olursan daha kolay kasılırsın ve pet şart

13. peki hocam sagolun :)

14. Srooper

Srooper User

tr 5 teysen sana yardımcı olabilirim bende tr 5 sunucusunda oynamaktayım pala"ya giderken filan seni yanımda götürebilirim istersen veya çalışıyorum arada mola saatlerinde filan seri cubi yapıyorum senide çağırabilirim nadirde olsa canım sıkılınca talon filan kesiyorum ona da seni çağırabilirim istersen :)
    Nick: ٧υRuЯ-ЧÜZΞ-݃ąĐΞﮔİİ

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.