Nerede kutu toplamalıyım?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DeadMauz, Feb 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

Merhaba,

ben tr3 serverinde eic şirketindeyim.sürekli pvp haritasında kutu topluyorum fakat kamufle olsamda beni kesenler oluyor. 2-2 de toplasam daha iyi olmaz mı? premium var tamir sorunu olmuyor.

2. Seviyen 8 i gecmediyse ki cok uzak ihtimal x-1 de kutu topla. Veya 2-8 e girebiliyorsan orasi da olur. Ama en karli yer pvp haritasi. Bence bi istasyona atlatici cpu al. Haritada dusman gorur gormez bas cpu ya don 2-1 e :D

3. DeadMauz

DeadMauz User

seviyem 15. 2-8de çok kez toplamayı ve kasılmayı denedim fakat bi anda 100k yiyince birdaha gitmiyorum.
    zaten ölmem sorun değil de zaman kaybı oluyor 2-2 haritası sakin genelde.

4. O zaman sen bilirsin yine :D Ben cek cumhuriyeti 3 te oynuyorum oyle bir derdim yok o yuzden tam bilemiyorum :D Bir bakiyorum kutu toplarken karsimda adam. KeKesip geciyorum kutu toplamaya :D

5. Salih-Amel

Salih-Amel User

2-8 Suan Senini İçin iyi 2-8 Gelmek zordur Ozamana kadar düşman şirketler baya bi kişi arasından gelebilir buda yetenek ister baya

6. DeadMauz

DeadMauz User

istasyondan çıktığım an üstüme %90 kamufle bozuyorlar :D ama neden 2-8 onu anlamadım orada fazla uri mi veriyor?

7. Salih-Amel

Salih-Amel User

Pvp Savaş Ortamı Kaçman zor ama 2*8de üste hemen dönebilirsin

8. Hayir alakasi yok bir tek pvp haritasi daha fazla veriyor. 2-8 dememin nedeni oyle baskinlar cok olmaz cunku bir hayli yuksek level 17 level gerektiriyor ve bir de durduk yerde saldirip canini sikan yaratiklar yok :D

9. DeadMauz

DeadMauz User

tamam orayı bi denerim bir sorum daha var kutu kasarken aynı zamanda streuneR kessem zaman kaybedermiyim? hızlı konfide okadar hızlı kesemiyorum

10. Eger streuneRi yine kutu toplarken kesiyorsan yani bir nevi yolunun ustundeyse kes zaman kaybi falan olmaz.

11. Salih-Amel

Salih-Amel User

32 uri veriyor Devo keseçeğeni onu kes

12. Hayir bir hatan var. StreuneR 8 uridium veriyor. Bunun yani sira Boss StreuneR normalinin 4 kati gucte her ozelligi yani 32 uridium veriyorn

DeadMauz likes this.
  13. DeadMauz

DeadMauz User

ben kutuya çıkayım bir an önce. kaldı 25 bin :)

14. Hadi kolay gelsin :)

15. Salih-Amel

Salih-Amel User

Pardon Aklım karıştı :)
    Aynen Sadece Önüne gelen bosları geç hem kes hem topla Daha rahat 32+50 uri kutudan cıkarsa etti 72 :)

16. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bence kutu toplayacaksan en iyi yer pvp.İmkanın varsa kredi veya uridium ile spearhead alırsan kaçman daha kolay olur.Bunun haricinde buz roket ve yavaşlatıcı mayın da varsa neredeyse hiç ölmezsin.Bu ikisi sayesinde az kaçmadım şimşek vegadan :D

17. Unspoken

Unspoken User

32+50=82 :D senn kafa baya gitmiş sjsjs
    kardeşim bendr tr3 eicim. Çek vegayı ve kamufleyi hızın fulse sadece bikaç vegaya yakalanrsın ama goli varsa altnda gelen geçen geçirir 100 k yı jsj bendd altıma vega çektm buyüzden.
    bazen kamufle bile almıyorum

18. Salih-Amel

Salih-Amel User

Uçmuş Kafa :D :)

19. DeadMauz

DeadMauz User

sen en son beni eklicektin unutmadım :D benim hedefim okadar yükseklerde değil :D kamikaze alayım yeter

20. Unspoken

Unspoken User

Ben ekledm seni kardeşim nickiim™║ЊѣαŕƉ║™

Thread Status:
Not open for further replies.