NEREDE SERİ URİ KASABİLİRİM ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(REDHACK)- tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Tasarımlı aegis 4 lf4 gerisi full lf3 full bo2 8 iris. Pet var amma velakin hem yakıt için hem de pre olmadıgım için kullanmıyorum. Sizce serice nerde kasabılırım ? Şu anlık amacım gammada kalan 2 parçayı gg enerjisi toplayıp tamamlamak ve gammayı yapıp gelen tüm urilerle arge yapıcam. Sizce serice nerde kasabilirim? Bu arada almanya 6 serverinde oldugum için çok kişi cok uzaylı cok oluyor.

2. 4-2 de kutu topla petle 1 saatte 60 gg garanti katlayıcı alsan gerisini sen düşün ayrıca urıdum da bol kasarsın

3. en iyi çözüm 4-5 de kenarlarda boss talon kesecen ice meteroid çıktığı an gidip kasılmanı öneririm.

Mesela kendine belirli aralıklarla planlı vakit olustur şu saate pall su saate kasılma vakitlerin olsun...

Cubiye gidersen dusmana açık hedef olursun.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Amacınız sadece kapı açmak ise.5-3 te paladyum toplayıp açabilirsiniz.Hızlı bir şekilde uri kasmak için ise Cubikon kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Sadece kapı açmak değilde, bedava gelen ggleri açtım gamma 80 parça oldu, gammayı tamamlamayıp arge yapacağım, sonrada hiç bulaşmayacağım kapılara. Zetayı arge arttıktan sonra yapacağım. Şimdilik cubide kasılmaya çalışacağım, ama düşman çok olduğu için rahat kasılamayabilirim. Büyük ihtimalle tallon kesmeye devam edeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.