Nereden buz roketi bulabilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _▬USĿΛИMΛZ▬_[TÜRK] tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yoğun savaşlar yüzünden deli gibi buz roketi harcıyorum ve bitmesine az kaldı :D acaba nereden alabilirim ? Satışa çıktığı özel zamanlar var mı ?

2. Bildiğim kadarıyla kış etkinliğinde geliyor başkada gelmez herhalde. Aralığa çok var.

3. Merhaba ,

Kesin bir şey söylemek zor fakat etkinliklere bağlı belki satışa çıkarabilirler. Normalde üyemizin dediği gibi kış aylarında ve etkinliklerinde çıkıyor.

İyi forumlar.

4. Teşekkürler saolun.

5. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

6. titans___

titans___ User

bende 1210 tane var para ile almadım bazen sıkıyom oluyor bazende olmuyor

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Roket miss vuruyor bundanmı bahsediyorsunuz?

Eğer öyleyse bu bir sorun olarak biliniyor. Bunu yetkililere bildirdik.

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

arkadaş forum yetkilileri bu nasıl grv lordakia kesmicen diyor ben hasar veriyom geliyor biri kesiyor hani 10 dakka bekle oldu 100 dakka böyle saçma görev mi olur bunu iletmeyen forum yekilisi grvini yapmış saymamalı sinir harbi yaşıyorum yani bu görevi veriyorsunuz derim hani elit harcancak görevi anlarım ama bu kadar insanı sinir krizine vercen para yatırmasını bekliycen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.