Nereye Gidiyoruz?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Tumuly tarafından 13 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TanrıEru

TanrıEru User

Selam,
    Anladığım kadarıyla Hp-Link in seviyeli bir şey olduğunu düşünüyorsun fakat belirtmek isterim Hp-Link herkeste aynı şekilde yani herkesin hp linki 1 seviye kaldı ki gayette mantıklı bir savaş kozu kendisi bence ne zaman kullandığın ne şekilde kullandığın kullanılan hp linke nasıl karşılık verdiğin bunlar hep savaşın şeklini ve yönünü değiştirecek şeyler.

Ha bu modulden yararlanacaksak eğer bunun için emek harcayıp zaman verip petimizin gerekli slotlarını açmamızın gerekmesi de gayet doğal 8yıl onceki gibi 8iris ful lf3 bo2 yapıp karşılıklı x4 vurmaktan çok daha mantıklı ve zevkli açıkcası. Fakat günümüzde var olan tutucu kamufle görücü programalar vb. fazlasıyla bozuyor bu zevki bu konuda hak verebilirim ayırca UBA nın da hala açılmamış oluşu sinir bozucu :mad:

2. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

Hp link gerçekten büyük bir sorun;

Dün kendisini ( Bugla )oyuncu sanan bir oyuncuya, 2 kişi sıkmaya başladık, ( Oyuncu kendi haritamızdaydı ve benim kestiğim NPC ye müdahale edip beni kesmeye kalkıştı. Bende npc yi bırakıp ona sıkmaya başladım, port yanındaydım, diğer dost gemi de böyle bir ortamı görünce o da sıkmaya başladı )

Düşman geminin üstünden 100-150k lar çıkıyor, petini açtı, HP linki açtı, haliyle birimiz Pete yöneldi, Pette milim eksilme olmuyordu, bu durum yaklaşık 1-1,5 dakika sürdü, PET ve GEMİ ölümsüzleşmişti. Kamufleye geçti, bir ara bir kaç saniyeliğe kaçtı, HP link hala açıktı. :( :(

Haliyle galip gelen O oldu :( :( :(

Benimde HP linkim var, Petimde bütün slotlar açık ve fuller, ama nedense ben 15 saniye dayanamıyorum, :( :( :(

.....diyecek bir şey bulamıyorum. :( :( :(

Saygılarımla.

3. Mineral

Mineral User

Karşılık verip vermeme konusunda arada kaldım ama söz hakkı doğan ifadeler kullanmışsınız o nedenle size önerim olacak.Önce sevgi saygıdan başlayıp sonra süt kuzusunu kesmem üzerine nasıl terbiyesiz oluyorum tuhaf.Size önerim sakin olmanız yönünde olur.Aksi halde kriz dönemlerini doğru yönetemezsiniz Terbiyeli sayın oyuncu.

Birleştirden aldığım Hp link diğer hp link kullananlardan çok önce etkisini kaybediyor.2. El midir defolu mudur anlamadim:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2021
  4. Demek istediğim tam da buydu işte.Eğer ücret alan moderatörler olsaydı senin yazdığın o terbiyesiz cümleye bana gerek kalmadan ceza verirlerdi.Ayrıca insanları aptal yerine koyman da çok rencide edici.Sanırım Türkiye de herkes az çok "kıbleye çevirme" nin ne olduğunu bilir.Allah seni ıslah etsin.

5. Mineral

Mineral User

Bizler kurbanı kıbleye çevirir öyle keseriz.Kıbleye çevirmeden kesilende murdar olur.Sizde nasıl bilemem.Saldırgan tavrınızıda alınganlık ve hırsınıza veriyorum.Bir dahada bana ve mesajlarima yorum yapmamanızı öneriyorum size.2.defa terbiyesiz kelimesi kullaniyorsunuz.Bunu yapmayın..

6. TanrıEru

TanrıEru User

Aslında bu pek mümkün değil :D petinin durumuna göre karşındakinden önce patlaması gayet olası tabii ama zaman olarak bahsediyorsan onda bir değişiklik olmaz olamaz dediğim gibi bunu arkadaşlarından biri ile de deneyimleyebilirsin aynı anda aktif edip bekleyerek.

Konu tamamen yolundan sapmış gibi görünüyor konunun başlığı ve içeriği buglar, botlar, hileler ve dengesiz uzay gemileri değil aslında veya klan meseleleri de değil :D oyuncuların ülke takımı hakkında düşünceleri merak edilmiş ve açılmış bir konu gibi daha çok fikir alış verişi olması gereken bir konuydu bence bu gereksiz klan tartışmasını falan da uzatıp ceza almayın sevgili arkadaşlar ne gerek var :D

7. Mineral

Mineral User

Ben ceza alsam mesele değilde birdaha gelmem cok cokta DELi alıngan olduğu kadar birde evlat, terbiyesiz gibi ifadeler kullaninca medeni şekilde cevap hakkimi kullanayım dedim.Ben bügüne kadar ne oyun chatinde ne forumda bazıları hak etsede o şekilde kimseye mesaj atmamıstim.Çicegim böcegimle başlayan cok ifadem oldu bu sekilde konuşanlara:DBeni banlayin forum admini Deli üzülmesin.

8. KomediaN

KomediaN User

bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bana mı geliyorsunuz ? :) Kaç kişi ve ne zaman önceden bildirin ona göre hazırlık yapayım. :D :) Gerçi pandemi dönemi biraz riskli ama tedbir almak lazım. :)

Şahsen oyunu en hararetli ve istekli oynadığım zamanlar bile hiç kalkmadan 1-2 saat anca oynayabiliyordum. O zamanlar bu kadar kapı , ekipman vs bile yoktu. :D :) Yani oyunun aslında en iyi olduğu dönemlerdi. :D Ama bilgisayardan hiç kalkmadan en fazla 2 saat filan oturup oynamışımdır. :)

Hiç kalkmadan 4-5 saat oturup oynayan varsa maşallah demek isterim. :D :)

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle daha öncesinden tanıştığım güzel bir insanın söylediği bir söz vardı; ayakları olmadan masa bir hiçtir. Buradaki ayak rolünü biz moderatörlere yükleyebilirsiniz. İşleyiş açısından reel hayat çalışmalarımız da bir gönüllülük esasına dayanmıyor mu? Çalışma saatleriniz 9/17:30 olabilir ancak bir işi bitirmek için daha uzun süre kalmanız o işe sadık olduğunuz anlamına gelmez mi?
    Kendimden örnek vermem gerekirse; bir işe sadık olarak o işi benimsemek gönüllülük esasına dayalı bir durum değildir. Ciddiyet ile yapılmayan bir işte kazancınızın önemi var mıdır? insan sevmediği bir işi yapabileceğini düşünmüyorum. Aslında sormuş olduğunuz sorunu takım arkadaşlarıma görüş almak adına sordum ve hepsinden de çok değerli cevaplar aldım. Şimdi söylemiş olduğunuz mesaja gelecek olursak; bizler burada gönüllü de olsak Merkez Ekibin tam olarak işleyişine karışmasak da yapmış olduğumuz işlemler ve oyuncu temsilliği onlar için önemli bir pozisyon. Böyle bir durum olmasa neden raporlama işini yapalım ki? zaten kararlarına bir etkimiz yok diye geçinir miydik? güncelleme ve fikir havuzu bölümünün bir önemi kalır mıydı? Herhangi bir durumda oyuncuya yardımcı olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Bu durumu ancak böyle bir platformdan oyunu seyrederken anlayabiliyorsunuz.

Aman aman aman bunu sakın diğer arkadaşlarımız görmesin buna üzülürler :) . Para almıyoruz nasıl olsa diye bir zihniyet sahibi bir insanın orada bulunması için bir sebep olmaz. İnsanlara yardım etmeyi benimsediğiniz zaman anlayabilceğiniz bir durumdur. Stajer çalışanlar gibi bir durum ama tam olarak değil. Onlar bir hedef için o durumda bulunuyorlar. Biz bir amaç için :) .

Neden? oyun ile ilgili bir sorun olduğu zaman bizlere hesap sormak için konu açmıyor musunuz? Bence açıyorsunuz :) .

Kullandığınız kelimeler oldukça tehlikeli. Bunu chatte belirtmeniz durumunda çok farklı durumlar ile karşı karşıya kalabileceğiniz durumunu hatırlatmıyorum bile. Yazılı uyarıdır tekrarından kesinlikle kaçınınız.

1M seprom harcayana kadar bence belirli bir dalgaya zaten geliyorsunuz. Bitmesi durumunda kapıdan çıkarak tekrar besleme yapabilirsiniz. Bu bir oyun zaafiyeti değil ki.

Öncelikle hayır batıran bir durum oldu. Misal ben sıralama oyuncusuyum her hafta uridium alıyorum çarpanlarda tp destek şf destek içerik çıkıyor öne geçmek için alıyorum sonraa birisi ben uyurken beni katlamaya başlıyor. Bu duruma önce sitem ederim daha sonra yapmış olduğum alışverişi azaltırım. Sebep olarak bu durumun düzelmesi gerektiğini belirtirim. Daha sonra oyun benim yazılımına ben sahibim değil mi? sistem işleyişi tamamen benim elimde. Geçmiş dönemlerde de bu sorunu çözemezler dediklerinde 1 script ile kökünü kazıdıklarını biliyoruz. Şuan ki durum da tamamen böyle işliyor. Şirket tek başına işlem yapamıyorsa o zaman bünyesel eksikliği vardır. Bir firma kuruluşunun kriz yönetimi ve aciliyez zaafları vardır. Yazılımı bilmem ama yönetim konusunda bilgiliyimdir.
    Bu da oyuncuların ilerleyişine göre seçtiği kararlar. Modüller çıkana kadar solace gemisini görür müydünüz? Bence hayır ben ki sentinel gemisi fanıyım Cyborg kullanıyordum :D . Şimdi de duruma uyum sağlamak adına orcus centurion. İlerleyiş nasıl olursa öyle uyum sağlanır. Şu da var ki; savaşmayı bilen oyuncular Citadel de kullanıyor sperhead da savaşlarda önemli pozisyonlara sahip olabiliyorlar.
    Rework durumundan çok durumu kararsız modüller ile düzeltmeye çalışıyorlar.
    Bence bu bireysel oyuncular için bir hazine. Takım savaşlarına girmek için de elverişli. Kişisel görüşüm dengeleme olması daha doğru olur.
    Bu da yanlış bence; ben zaman vakit ve nakit harcıyorum. Oyuncu bir gün girerek hesabını makul bir düzeye getiriyor. Peki benim emeklerime ne oldu?
    Mesaj içeriklerinde sorun olması durumunda görevli arkadaşlar tarafından gereken uyarı yapılacaktır. Böyle durumlarda lütfen sakin olunuz. Mesaj içeriğini rapor ediniz.
    7/24 içerik kontrolü yapamıyoruz. Maaş alsaydık zaten cumartesi ve pazar günleri burada olmazdık. Çalışma saatlerimiz de 9/17 olurdu.

Son olarak tekrarında @Mineral ve @☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tartışmadan kaçınınız. Yanlış anlaşılmaya yol açacak mesaj içerikleri oluşturmayınız.

İyi Forumlar.

11. Mineral

Mineral User

Benim pette tüm slotlar açık.Bazılarinda hp link süresi cok uzun sürmesi bariz farklar oluşturuyordu.Bu farktan bahsetmiştim.Oyunda vuruşlarin ne kadar arttigini biliyoruz hep birlikte bu durumda 1 salisenin bile önemi var o nedenle.

12. Mineral

Mineral User

Ya şu deliyi alın formdan ya beni bu ne böyle bu kadar hakarete bu kadar tahammül nedir.Oyuncunun nikini yazdik adinida kesildikten sonra yaptıklarıda geçmiş yillarda.evlatmiş terbiyesiz herifmiş hızını alamadı sizlerede yapıştirdi ne diyelim ki size...Beni banlayin beni..

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Anlaşılan konu içeriğinde sakin kalamayacaksınız. Konu tartışma ortamı yarattığından kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.