Nereye yönelmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve arda98 tarafından 12 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arda98

arda98 User

25 lf3
    6 flax 2 iris
    15 elit hız
    10 bo2
    goli vega leo gemim var
    14 levelim
    kapılarımın hiçbirisi açık değil uçuş düzenim yok ve 1 argeyim tr2 de oynuyorum skylabım 8lv suan 40 bin urim var ne yapacağımı ise kestiremiyorum. 3. irisi 42 bine mi almalıyım yoksa biraz daha biriktirerek pet mi almalıyım irisi açık arttırmadan da almak mümkün ancak 100 milyon civarına gıdıyor ve 100 milyon kasmak benım için zor şuanda.Nasıl bir yol haritası izlemeliyim ? Hedeflerim neler olmalı sırası ile birileri yardımcı olabilirse sevinirim. x-7 , x-5 x-6 da talon vs keserek kredi kasabiliyorum ancak saatte 5 milyon kredi gibi bir rakama ulaşıyorum ancak en kısa sürede kredi ve uri kasmamı hızlandıracak bir yol bulmama yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşşekkürler.

2. Kirke

Kirke User

uridiumlarını Arge,yeşil kutu anahtarı ve droit düzeninden başka birşeye harcama
    x-7 de tallon kesmek en mantıklısı skylabınıda geliştir promerium göndrep satarsın
    irisleri biran önce fullemeye bak

arda98 bunu beğendi.
  3. arda98

arda98 User

peki uçuş düzeni arge ve kutu arasından hangisine başlamalıyım önce ? düzen ise hangi düzeni almalıyım daha rahat kasmak için ?

4. İrise uri harcama, ıyı bır klan bulmalısın, sımdı kı klanlarda bol bol kredı var bır sekıl destek almaya bak ırıslerın ıcın.Aynı zamanda promerıum transfer edıp her gun satıp kredıye cevırebılırsın.İlk işin bu olsun bana göre.

5. arda98

arda98 User

Benimde urileri harcamak içimden pek gelmiyor ancak kasılmam ciddi anlamda yavaş şuan.Peti yada irisi uri ile almayı düşünüyorum.Uçuş düzenleri ise şuan gözümde o kadarda gereklı değil %3 %5 çok fazla fark yaratmıyor bu seviyelerde argeninde etkisini görmek için malesef birkaç yüzbin uri ayırmam gerekiyor ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım

6. " Uçuş düzeni şu an o kadar gerekli değil, %3 %5 çok fazla fark yaratmıyor " deyip PET almayı düşünmek tuhaf. Petin sana %30 %40 gibi bi fark yaratağını mı sanıyorsun şu durumda? Yanlış düşünce.

Gece ihalelerinden irisleri 55-60 milyona da alabilirsin.

7. arda98

arda98 User

şuan x1 ile 4000 civarı vuruyorum kalkanlarımda beslenmiş hali 150k civarı alacağım elmas saniyede 1.5k kalkan dolduracak yada başka bir düzen %5 arttırsa hasarımı 4200 olacak ( ki biryerdende götürecek ona hiç girmiyorum) ve 100 bin uri bırıktırmem gerekecek bu düzen için.PET aldığımda ise seviye 3 olduğunu varsayalım 3 silah slotu açılacak 3 lf3 ten 400 civarı bir rakam yapar (ki giderek artacak bu rakam seviye aldıkça pet) + kutu toplama vs modulu ile bana kazandıracağı lazer uri vs de düşünürsem çok daha karlı geliyor bana pet. Düzen için kasacağım 50 bin uriyi kasana kadar peti alıp kutu+kami modullerini alarak petinde desteğiyle 30 bin uri gibi bir rakamda kasarım gıbı gelıyor.

Söylediklerim ukalalık olarak anlaşılmasın lütfen sadece neden böyle düşündüğümü açıklamaya çalışıyorum.o 50 bin uriyi kasana kadar ne kadar zorlandığımı bildiğim için harcayacakken bu kadar tereddüt ediyorum.

8. Pet 50 bin uridium, 3. seviye toplayıcı 37.500 uridium, 3. seviye kamikaze 50 bin uridium, aylık vip 12 tl, toplayıcı radarsız işe yaramaz 2 tane de radar desen 50 bin uridium da o, günlük 2-3 bin uridium en düşükte yakıta gider desek toplam 187 bin 500 uridium ve aylık 12 tl. çünkü vip olmadan kamikaze iş yapmaz. Ancak Burgu droit düzeni 150 bin uridium ( 3,5 tl indirim alırsan 125 bin uri falan ) ve hasarını +5000e çıkarır. yakıt masrafın da olmaz vip masrafın da olmaz.

15 seviye pet, 6 radar ve bütün modülleri var, peti açmıyorum bile. vip almıyorum çünkü. gerek duymuyorum.

9. xemir157

xemir157 User

Aegis'e biriktir sonra burgu al yada ilk burgu sonra aegis.Yada aegis al üstüne elmas çek çok rahat kasılırsın sonra irisleri fulle sonra zetaya bas sakın günlük dosyası alma x2 de zeta bitir ilk bitirişinde 2 havoc ve her ödülün 2 katı alınca bereket geliyor zaten aegis alınca zetayıda yaparsın bu arada irislerden sonra pet al(etkinlikten) sonra lvl atlat pala topla ama ben ozamana kadar çok uri kasarım diyosan zetaya basıp havocları fulle.Benim tavsiyem böyle sana kolay gelsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.