Ney Hakaret Ney Değil?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 29 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 29.06.2020 saat 21:10 dolaylarında meşhur mixer *** nickli oyuncu ona buna yine her zamanki gibi "ÇÖP" yakıştırmalarını durup dururken yapmaya başladı.CM ye bunun normal olup olmadığını sordum ama maalesef muhatap olmadı benimle sayın *** .Ama nazmiye devam ederek yakıştırmasına beni kışkırtarak *** söyleyince susan *** bana 1 haftalkık bann cezası verdi.Verilen bu cezanın aşırrrı olduğu kanaatindeyim.Birisi şu *** a da dur demiyecek mi kardeşim.Ezik dediğinde bann cezası alanıyorda "çöp "dendiğinde neden ceza verilmiyor.Yoksa çöp olmak iyi bir şey mi?Saygılar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Haziran 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Bende daha önce Nazmi'nin dediğini dediğim için chat banı almıştım ama gerçekten Nazmi hiç ceza almıyor sanki bütün klanlara ve oyunculara laf ediyor ama sürekli chatte aktif :p

3. Viraaa

Viraaa User

chatt bir dunya kufur edip banlananlar var.ama ertesi gun banlari aciliyor.demekki 1 gun ban aliorlar.bende bunu anlamiyorum.bu kadar basit olmamali...

4. Bence ÇÖP demek EZİK demekten daha ayıp ve daha aşağılayıcı.Yani biz toplum olarak ezilmiş insanlara daha fazla sahip çıkar daha fazla korurdaha çok yardım ederiz.Ama çöp dersen kaçarlar, iğrenirler tiksinirler burunlarını tıkarlar.Harbiden Alamancılar mı idare ediyor Türk Chatt ini?Bu nasıl bi kültür farkı?Anlamıyor ben:)

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz chat cezasına itiraz etmeniz gereken platform Forum değil Support Ekibi'dir. Ancak söylemiş olduğunuzu belirttiğiniz ifadeyi kullandıysanız cezanızın haklı olduğuna da kanaat getirebiliriz. Benzer ifadelerin kullanımı forum içerisinde de yasaktır. Mesajınızın uygunsuz kısımlarını ve hedef göstermesi nedeniyle kabul edemeyeceğimiz kısımlarını sansürlemiş bulunmaktayım.

Chat cezaları ile ilgili itirazlarınızı Support Ekibi'ne yapmanız gerektiğini hatırlatarak konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.