Öneri Neye Uri Harcayayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şimdi ben 17 lwl 4lf4 8 iris 1hercul 2havoc+alpha beta gamma kappa açılmak üzere ha birde kalp,elmas,güve,kıskaç,iç içe açı,bariyer uçuş düzenlerine sahibim 4 hangar var aegis,spearhead veteran,goliath venom ve hezarfen,lightining var günde aegis ile 20m c+30ku kasıyorum ortalama birde 150gg felan palada kasıyorum bu paraları ne yapsam bilemiyorum 280m credits var 600 olsun citadel alacağım uride şu ana kadar hep gitti her pazar 135-280k arası u çekiyorum bo2,lf3,hız full şimdi 5 günde yaklaşık 150k u+450m param olur tahminen sizce citadelden sonra ne yapmalıyım ?

2. senberk99

senberk99 User

citadel elite ve citadel veteran alabilirsin sonra aegis veteran ve aegis elite daha sonra ise topaldigin pallalarla zeta acip havoclerini gullersin cektigiin urilerle ise radar alabilirsin 150gg yerine ay ni surede 225-300 ggye cikar. diye tahminim

Darkbull.Star bunu beğendi.
  3. ya zaten olayım kapı deil gün boyu palada kalasam günde 1000 gg felan oluyor ama benim palada olayım yemek yerken falan bırakıyorum radarı düşüneceğim değerli fikirlerin için çok teşekkürler başka arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum

4. senberk99

senberk99 User

onemli degil kardesim yardimci olduysam iyidir birde tasarim icin credi birikitrebilirsin bu yuzden de ticaret modul 3 ve citadel tavsiye ederim ambar 8 .000 olur ticaret 3 te de bonus var cubi coplerini satabiliesin ayrica hammadde destegiyle super oluyor...

5. golide venom hezarfen vegada şimşek var goliye bide seninel alırım yeter şimdilik

6. senberk99

senberk99 User

sentinel çok iyi hem görünümü hem özellik ama spectrumda bi o kadar iyi özelliklerini biliyosun sanırım yazmadım o yüzden

7. biliyorum ama görünümde yetenek kadar önemli çünki şu an havoc fulleene ve lf4 ü 15 yapana kadar bir savaşçı olmam çok zor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.