Neye yönelmeliyim? Arge/PET/Kapı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by CreeP01, Nov 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CreeP01

CreeP01 User

Merhabalar, 4 yıldır girmediğim hesaba tekrar başladım. Geliştirecek birçok şey var nasıl yetişeceğimi bilemiyorum. 65k kadar uri var. (1) PET, arge yada kapıdan hangisine yönelmeliyim? Vip almayı tercih etmiyorum. (2) Vip olmadan PET'in ve kamikazenin iş görür mü?.(3) Herkes nasıl bu kadar seri kapı yapabiliyor önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Özellikle Zeta için çok faydalı deniliyor. (4) 13 arge var, en iyi nasıl günlük dosyası kasabilirim? (5) Bir de şirket konusu var. Bırakmadan önce EİC'deydim VRU'ya geçmem faydalı olur mu?

Gemi goliath
    8 iris
    1 lf4 , 1 dağıtıcı lazer 3, gerisi full lf3
    Hız ve kalkanlar elit
    Cephaneler (x2 55k, x3 16k, x4 25k)
    (6) Beta kapısına 2 parça kaldı bu ekipmanla biter mi?

2. bence sen pete uridim harcama vip almıyacaksan kami sana pahalıya patlar, ya kasılarak uri biriktirip zeta kapısına bas ve kapıyı çifte ödül gününde tamamla yada pala topla enerjiye çevirip yine zeta kapısına bas çifte ödül gününde tamamla, kapıdan gelen xp ile hem lvl alırsın hemde pet in lvli yükselir, günlük dosyası ilede argeyi yükseltirsin, anahtar ilede apis ve zeus parçası topla ( bence sadece zeus gününde zeus sandıgı aç anahtar ile ).

bu arada skylabı geliştirmeyi unutma.

CreeP01 likes this.
  3. CreeP01

CreeP01 User

PET'im yok şuan. Yönelmek derken Pet almam faydalı olur mu diye sormuştum. Başka düşünceleri olan varsa, farklı noktalara değinmek isteyen, yazabilirseniz sevinirim.

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Pet alırsanız ilerleyen zamanda pete ihtiyacınız olduğunda seviyesini yükseltmekle uğraşmazsınız.

Pet alın yanınızda sizinle beraber dolaşsın hem seviyesi yükselir hem ilerde kapılarınızda lazım olur.

İyi forumlar...

CreeP01 likes this.
  5. -Star-

-Star- User

Pet alacaksan birleştirme bölümünden elde etmeye bak sanırım oradan daha uygun bir fiyata denk geliyordu,değişmediyse eğer ordan al alacaksan.Zeta deneyebilirsin.x2 günlerinde 100arge dosyası,50 anahtar,yaratıkların verdiği ödüllerle 50k uridium kadar ödül veriyor.

Cillos™ and CreeP01 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.