Neye Yönelmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - 2 Hangar(Goliath(Spectrum)-Sinek)
    - 8 iris(ortalama 3sv ) 1 Havoç
    - 40 lf3(Geliştirmrsiz)
    - 2 lf4(Geliştirmesiz)
    - 35 bo2(Geliştirmesiz)
    - Extralar Full
    - pet 8.sv (oto yağma 3 - hammadde toplayıcı 3)
    - 24 ArGe
    - Kalp Uçuş Düzeni
    - 126m tp
    - Vip-katlayıcı-indirim

Neye yönelmeliyim ?

2. Merhabalar;

Katlayıcı paketiniz olduğu için pvp haritalarında kutu toplayarak galaxy gates biriktirin zeta kapısı yaparak havoç sayınızı arttırmaya bakınız.Zeta kapısından gelen anahtarları biriktirip apis veya zeus gününde bunları kullanıp 9. ve 10. droidlerinizi alabilirsiniz.Argeniz iyi,petiniz için kamikaze 3 ve ticaret modülü 3 alabilirsiniz hızlı kasılmanızda ve credi kasmanızda size kolaylık sağlayacak modüllerdir.
    bunların yanında tercihen elmas droid düzeni gibi kullanabileceğiniz değişik uçuş düzenlerini satın alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Saolun modum suan elimde 200m credi var bu credileride nereye harcayacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım ??

4. Merhabalar;

Credinizi biriktirin bence citadel gemisini ihaleden almalısınız.Skylabdan daha fazla seprom ve promerium sevkiyatı yapabilirsiniz böylece.
    Tercihen değişik goliah tasarımları alabilirsiniz.
    Yine tercihen aegis gemisini satın alabilirsiniz kasılırken tamir yetenekleri size kolaylık sağlayacaktır.

İyi forumlar.

5. Modum son sorumu sorcam bu gemiyle hangi kapıları yapabilirim sırayla söylermisiniz ?

6. Merhabalar;

Gemiz özellikleriniz ve argeniz gayet iyi bence tüm kapıları yapabilirsiniz vipnizde var kamikaze ile rahatça yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Saolun kolay gelsin konuyu kitleyebilirsiniz

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Daha fazla tavsiye alabiliceğiniz açık bırakıyorum daha sonra kilitleyebilirim

İyi forumlar

9. Sinek gemisi yerine yada exra bir hangar daha alarak aegis alabilirsin bence çok yardımı dokunur
    Kapı yap kutu aç
    Çok fazşa diyecek birşey yok veriler ortada çarın güzel

10. FairyMind

FairyMind User

Aegis en iyi kasılma gemisidir.Modum neden citadel demiş anlayamadım ama bence aegis almalısın.

11. Merhaba ,

Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.