Nick değişim süresi olmasın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nick değiştirirken süre sınırı olmasın

1. olmasın

76,5%
  2. olsun

29,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nick değişimi için 48 saat çok bence hiç olmasın en iyiisi

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

3. Merhaba ,

2 günde bir değiştirme uzun bir süre mi ? Her gün isim mi değiştiriyorsunuz ? Yada saat başı anlamadım. :D Süre uzun ve hiç olmasın diyorsunuz. :)

İyi forumlar.

4. 12 saat olsun bari:D

5. yok gereksiz sistemide zayıflatır o kadar zengin değil bizim ülkemiz fiber altyapısı kaldırmaz kasar

6. KARANLIK

KARANLIK User

Bence oyun bakımındanda sorun olur bir nick ile ortadan kaybolmak sorun olacaktır.

7. ıove

ıove User

Adam sana vuracak sonra isim değiş :) ben yapmadım ayaklarına yatacak yokh ya. Bence isim değiştirme diye birşey olmasın :D

8. Merhaba ,

İmza kısmındaki resim yükseklik olarak forum imza kurallarına uygun değildir. Ya kaldırın yada forum imza kuralları gereği 500x200 piksel'i aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

9. forumda isim nasıl değişiyor ?

10. Forumdakı Isım sadece 1 kere deyısıyordu onuda yenı foruma gectıgınde sen deyıstın malesef artık olene kadar o ısım kayıtlı kalcak yada :D Forum yıen deyıscek :D
    Bu arada Gunce kaç defa nıck deyıstırmeyı dusunuyorsunkı sure kalksın yada 12 saate ınsın dıyorsun :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. + çok değiştirmeye gerek yok basın sıkıştığında biri kesceğii zmn flan :)

12. Bence Nıck Deyısmek Kotu Oluyor Ben Nıckıme 3 sene onem vermsıım hıc deyısmemıs herkez senı tanıyor bırsey demıyor dalamıyor bıle :D dalsa bılcek ne olcagını :) ama bır deyısıyorsun nıck aa bu yabancı ılk goruyorum pata kute yanı bam bam giriyolar :D

13. elit biri seni kasıyım diyor 2dkline gidiyorsonra grub çalışmıyor ve beni alsana diye roket atıyor almayınca moral 0 oluyor direk dalıyor

14. KARANLIK

KARANLIK User

Hayır oyu fazla bence yeni bir fikir düşünmelisiniz.Pek mantıklı bit fikir gibi gözükmüyor.

15. DuoTırs

DuoTırs User

Şöyle bir mesele de var arkadaşın başına geldi şekilli yazayım derken isimde sadece 3 harf gözüküyordu 2 gün gezdi öyle . Çok gerekli değil ama olsa da fena olmaz :D

16. anakin5555

anakin5555 User

Gereksiz olsa bile kabul etmezler. Yinede hem -1 hem +1 :)

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.