Öneri Nick değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CRЧSTДL↔SЧMPHONЧ tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nick değiştirme için;

1. Uridium ile yapabilsin.

oy sayısı 3
    21,4%
  2. 2 gün iyi bir süre.

oy sayısı 8
    57,1%
  3. Bir kere değiştirilmeye izin verilsin.

oy sayısı 3
    21,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;

Az önce nickimi değiştirirken sonuna nokta, virgül gibi anlamsız ifadeler koydum yanlışlıkla. Benim fikrim normalde nick değişimi 2 günde bir oluyor. Nick değiştirdikten 2 gün sonra ücretsiz fakat o 2 gün içinde 3.000 uridium karşılığında olması. Bence güzel bir fikir. El ele verelim Supporta bildirelim :D

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konunuzu gerekli bölüme taşıyorum.Konunuza anket eklemeyi unutmayınız.Eğer destek bulursa diğer oyunculardan bizde merkeze iletebiliriz.

Keyifli forumlar.

3. Konuyu daha düzenli olarak yaşamış olduğunuz durumları eklemeden direk fikrinizi yazmanız ve resimle desteklemeniz iyi olacaktır.

Mesela resim olarak "Değiştir" butonunun altına "Hızlı Değiştir" yazan buton ekleyebilirsiniz.

4. +1 şeklini begenmedigim niki hemen deişmek isterim :D ama uridumla yapmanında 1 kere sınırı olmalı yoksa istismar edilir.

5. Merhaba ,

Bana kalırsa 48 saat gayet mantıklı aslında bir nick değiştirilince 1 hafta sonra tekrar değiştirilebilir olması gerekiyor. Bir oyunda zırt pırt isim değişikliği çok saçma geliyor. Bir çok oyunda böyle sürekli nick değiştirme imkanı yok.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

uri ile olursa adam klana girer keser milleti sonra cikar nik degisir kasilir aksama yine degisir vs bole gider tam kacak oynar, buda adaletsiz olur ,ayrica urisi olan yaparda olmayan napsin.

7. Şu anda farksız değil ki zaten. Gücü olan adam klan açıp kesip çıkıyor. Zaten 2 gün dayanır o adam o nickle. Benim kastım yanlış yapılan nickler için. Ayrıca 3000 uridiumda en güçsüz gemi için 1 saatte kasılır yapmayın lütfen.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet yapiyorlar zaten bundanda sikayetciyiz nice konular acildi ama bu uri ile olursa defalarcada daha fazla degisir demek istedim.

9. Merhaba ,

Bölüm kuralları gereği konuya anket eklemeniz gerekiyor. Konu Seçenekleri bölümünden ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

Olabilir.

11. Yaptım sanıyorum Adminim. Olmuş mu? Nasıl olmuş? :D

12. İlk oyuna başladığım nik ile hala oynuyorum senelerdir . Farklı serverlerde farklı niklerimde var onlarıda hala değiştirmedim .Bence Nik değiştirmek gereksiz ha belki daha iyi bir nik ve yazı karakteri bulursunuz o zaman başka ama yok oyunda düşmanım var aman kimse beni görmesin falan gibi şeyler bence saçma geliyor . Şimdi soruyorum chatte küfür edip nik değiştirmek saçmalık değilmi??? Nik te değiştirseniz oyunda aynı ekipmanlar ile gene olacaksınız gene kesileceksiniz veya keseceksiniz değişen birşey olmayacak yani Bence Nik değiştirene kadar LF4 Havoc herküles leri geliştirmek daha karlı

Barahum bunu beğendi.
  13. Merhaba ,

Olmuş :) iyi olmuş :D

Bu arada bana kalırsa oyuna girişte kullanılan isimler için bir defa değişim hakkı verilse yeter. Oyun içindeki nick değişim süreleri 2 günde 1 olarak gayet uygun. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.