Nick gözükmeme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 9 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nonono20

nonono20 User

Arkadaşlar selamlar, dün nick değişimi yaptım, herkesin bildiği ve kullandıgı site olan şekilli nick yazma sitesinden nick yaptım. Nicki değiştirdikten sonra nickimin ortadan kalktıgını, anladıgım kadarıyla oyunun algılayamadıgı şekilde oldugundan boşluk şeklinde kaldı, akabinde chatimi kullanamadım. Nickimi değiştirdiğim zaman chatte onla beraber açılacak mıdır ?

Klan bilgilerinde %username% isimli kullanıcı klanı terketti şeklinde yazıyor

İyi forumlar.

2. Merhaba,

Muhtemelen açılacaktır fakat siz bu durumla alakalı support birimine yazın, eğer chat cezası aldıysanız kullanıcı isminden dolayı ismi değişseniz bile bildirmeniz gerekebilir.

İyi forumlar.

3. nonono20

nonono20 User

Geçenlerde nickimi .... şeklinde yaptıgımdan ceza almıştım daha sonra değiştirip ticket attıgımda açıldı. O zaman ..... nickiyle chate yazdıgım anda yemiştim banı, bunda ise nick değişir değişmez chat boş şekilde bekliyor. Supportun bi bitmedin yeter diyip ban atması ihtimal :)

4. Merhaba,

Oyunda kullanım dışı olan şekilli harfleri yapmamanızı tavsiye ederim.
    Sürekli bu durumu yaşamanız sorun olabilir.
    Dediğim gibi sizin supporta tekrardan konuyla alakalı ticket atmanız gerekecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.