NİCK hırsızlıgı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

????????????

1. evet

oy sayısı 4
    36,4%
  2. hayır

oy sayısı 6
    54,5%
  3. gelişmeli

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiginiz gibi hepimizin oyunda isimleri var bu isimleri başkaları çalabiliyor bunun için yeni birşey yaptım en fazla 2 isim bizden başka kimse kulanamasın
    yoksa klan savaşları tanıdıklar fln bizi yanlış anlıyor

NOTLAR :
    böylece başka bir serverde birisi nick çalamıycak
    Her 2 haftada bir kez degiştirme imkan olcak bunları o isimleri silme degiştirme vb.
    KAYDET bolumunden işlemler yapcam şuana vaktım yok vakit bulunca daha fazla görsel eklicem

Son düzenlenen: 18 Haziran 2015
  2. Bence adların birebir aynısını kopyalanıp oyunda kullanılması kısıtlanmalı +1

3. Merhaba ,

Zaten bire bir aynısını başkaları kullanamıyor. Fakat 1 karakteri değiştirip kullanabiliyorlar. Haliyle bire bir aynısı olmuyor.

İyi forumlar.

4. ben tr5 te oynarken tr6 da biri benim nick kulanması hoşuma gitmez butun sunucularda 1 kişin ismi olsun başka serverde benim nick çalıp kulanmasın kimse

5. Merhaba ,

Sizin mantıkla o zaman Türkiye'de başka sizin isminizden kimsenin olmaması gerekir. Yani isteğiniz böyle bir şey oluyor. :)

İyi forumlar.

ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  6. arkadaşlar zaten herkez birbirni gemisinden sıralmasından tanıyor,bence buna gerek yoktur.

7. ya sorun çıkabiliyor ister istemez sen desteklersen sevinirim :D

8. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Çok olması gereken bir fikir gibi gelmedi belki adam o nici çok eskiden kullanıyordu bunu bilemeyiz ayrıca zaten 1 karakter değiştirip kullanabiliyoruz benim oyum olumsuz -1

9. karakter degiştirebilir sıkıntı yokta ayısını başka serverde kulanıyolar ben ona karşıyım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.