Nick ile İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşım 1. sırada ben ise 8. sıradayım ve biz yabancı serverde oynuyoruz ve çoğu kişi tarafından sevilmiyoruz nicklerimizi TURKEY yapmak istiyoruz nickten ötürü herhangi bir ban alırmıyız ?Çünkü daha önce şehitler ölmez yaptı arkadaş 1 hafta ban aldı.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

TURKEY nicki ile ban almanız mantıklı değil zaten. Amam bizler bu durumlara karışmadığımız için bu sorunuzu lütfen supporta belirtir misiniz.

İyi Forumlar.

3. Peki teşekkür ederim kolay gelsin :)

4. Uzman adminim biz ismimizi Şehitler Ölmez yaptık ban aldık yabancı serverdayız .
    Adminim biz ismimizi »»ŞEHİTLER ÖLMEZ«« yaptık ve ban aldık ve aynı şekilde TURKEY yaparak yine ırkcılıktan ban almak istemedğimiz içn size soruyoruz .

5. İsimi direk ülke adı koymak sıkıntı olabilir. İlla nereli olduğumuz belli olsun derseniz nick sonuna Tr, Turkey gibi şekillerde yazmanız daha mantıklı. Şahsen benim sunucuma başka bir ülkeden biri gelse, bir şey temsil ediyormuş gibi sadece ülke adı ve büyük harflerle yazmışsa bir durum ararım.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle hangi yabancı serverde oynuyorsunuz. Eğer bizlerin karışamayacağı bir sunucu ise bunları oradaki yetkililere bahsetmeniz gerekmektedir. Örnek verirsem TR serverlerin de chatta yabancı dille konuşmak yasaktır ve ban atılır. Bu diğer yabancı serverlerde de geçerli chatta Türkçe konuşursanız ban alırsınız. Kurallar sunuculara göre değişmektedir bunu belirteyim.

İyi Forumlar.

7. Anlıyorum modum ama kendi ülke ismini nick olarak kullanmayacaksan ve ayrıca o kadar şehit verdik nickimizi oyle yaptık diye ban alıyorsak bugun Paris'te yaşanana olaylarda aynı ve serverda ismini o anlamda yapan birden fazla oyuncu mevcut ? neden onlar ban almıyorda biz alıyoruz serverin Fransa ile ilgisi bile yok . Adam kendi başbakanının ismini yazıyor biz şehitlerimizi ve yasadıgımız ulkenin ismini yapacaz ban alacaz cok sacma değil mi adminim ? soruma gelirsek mesela suan TR den sorumlusunuz herhangi bir nick ismini ABD USA yapsa ban alır mı ?

Aynen kardeşim . Bizde bu DO ekibine guvenemediğimiz için bu konuyu açma gereği duyduk. Benim kafama takılan hep bu sorunları TÜRK oyuncular yaşıyor ve magdur durumda kalıyorlar . Dediğim gibi biri ülke baskanının ismini yapar ban almaz biri ülkesinin ismini yazar onla ilgili bişi yazar ban almaz ama TÜRK kardeşlerimiz herhang, bir isim durumunda ban alma riski bana göre daha fazla nedenini ise kesin bilmiyorum.Tek bildiğim oyunda adalet yok..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2015
  8. Şimdi bu isim olayından bende memnun değilim ama modum bazı kuralların sunucuya göre değişebildiğini yazmış. Şunu anlaman gerek her ülkede bizim gibi siyasi çatışmalar her yerde kendini göstermiyor. Aslında sen ismini Türkiye yaptın diye sana hiç bir cm olsun mod olsun bir şey demez. Sana karşı ırkçı bir oyuncunun piyasaya çıkmasını engellemek amacıyla bu tarz şeyler yapılmak mecburiyetinde kalınıyor. Eğer bu tarz isimler oyunda serbest kalırsa gruplaşmalar olur ırkçılık tavan yapar hammadde savaşı gider sana millet üstünlüğünü gösterme uğraşı gelir. Bazı insanların uygunsuz davranışları yüzünden bu tarz katı kurallar olur, bizede kurallara uymak düşüyor. İşe şu yönden bakarsan olayı anlamış olursun Fransa'ya bombalı eylem yapan kişilerin sunucusu olsaydı emin ol orada da ismini Fransa ile ilgili yapan insanlar ban yemek zorunda kalacaktı.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşımız durumu çok güzel bir şekilde açıklamış. Teşekkürler. Bu yüzden nick seçerken dikkat etmeliyiz. Ve ayrıca nickiniz için supporta da sorun.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.