Destek Nick karmaşası.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »[-Ç-Λ-Я-Ş-I-]«[£d£] tarafından 16 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba. geçen gün oyunda bir kişiyi merak ettim adını kopyaladım klan başkanı olduğu için klan sayfasından ve pilot profilinden profiline bakacakken nick değiştirme yerine tıklayıp değiştirdim yanlışlıkla. sorun şu ben o adamın banlanması için kuzeyle görüşüyordum ve banladı sanırım ama ben adamla aynı nick oldum şuan yanlışlıkla değiştim diye. bu ne olacak acaba :S karşılaştırıyorum isimleri bire bir aynı ya kafayı yicem :D

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Nickinizi tekrar değiştirin, Sorun çözümlenmiş olur.

İyi forumlar.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

4. tamamda mübarek 2 gün var daha :D o sırada sistem hesabı banlamasın :D nickler aynı diye :S bildiğin aynı ya :D supportada yazdımda cevap bekliyorum ama böyle yazmadım :S şimdi geldi aklıma ban meselesi. Kuzey duy sesimiğğğğ. Bu arada görevlerde sorunmu var. açıklanan kadar görev görünmüyor görev kulesinde. yaptım düzenli bomboş kaldı

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Yasaklamalar oyun nicklerine göre değil, oyuncu ID numaralarına göre yapılır, sorun yok.

6. göçebe sen bugün bi hoş göründün gözüme :S diyim yanii :S :D

7. şey şu konuda yardımcı olur musunuz ?
    tüm etkinlik görevleriniyapmadım ama artık hiç görünmüyor

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Belki de o kadardır etkinlik görevleri. Araştıralım bi konuşalım geri dönüş yaparız size ama bekleticem uzun bir süre.Bana yapmadığınız bir etkinlik görevi söyleyebilir misiniz?

9. eri döneceğizgünlükDemaner kargo uçağına 5,000,000 hasar verCredits 300,000
    Uridium 200
    Şeref 30
    tp 320,000
    Indoctrine Oil 1
    misal bunu yapmadım. Yanlış hatırlamıyorsam en son bunu yaptım aşağıdakini.
    GirişimEtkinlik başına 1 kezDemaner kargo uçağına 10,000,000 hasar verCredits 600,000
    Uridium 500
    şeref 100
    tp 700,000

Güncelleme : Support nickimi değiştirdi :D

Son düzenlenen: 16 Ekim 2017