Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. -ImLaKLaK

-ImLaKLaK User

+1 ben katılıyorum arkadaşa

2. Bence de herkese bir kerelik değiştirme hakkı verilmeli. Klavyede olmayan şekillere sahip oyuncular, hesaplarına girerken sıkıntı yaşayabiliyor.

+1 Güncel

3. +1 de benden, başka yerden girerken işkence oluyor :D

Sempatik.57 bunu beğendi.
  4. MKS-705

MKS-705 User

7 yıl önce yaptığım gönderi hala duruyor. peki ilerleme varmı yok ? yazık ki ne yazık.
    gece bu saatte girip bir baktımda, ilk olarak bu gönderiyi paylaşırken çok çaresizdim.
    çünkü giriş kullanıcı adım karekter eşlemden olduğu için düzelir düşüncesiyle bekledim
    ama aradan koca 7 yıl geçmiş hala aynı değişiklik olmamış ve nice kişilerde bundan
    muzdarip ve sıkıntısını dile getirmesine rağmen darkorbit yönetimi sessiz kalmış.
    he şuda var 7 içinde evlendim üniversite bitti çocuk sahibi oldum.
    eğer saplantılı bir şekilde oynamaya devam etseydim belkide şuan
    sahip olduğum şeylere sahip olamayabilirdim. bi nevi darboit kendisinden beni
    soğuttu için teşkkür etmem de gerekir. tabi anlayana...

5. İnanılmaz, oyun çok basit bir şeye bile çözüm sunamamış. yazıklar olsun böyle oyuna be, adam 7 yıl önce açmış konuyu onlarca insan yalvarmış çok basit bir yazılımı yapmamışlar.
    Ben de burada macbook için destek sürümü bekliyorum oynayabilmek için. afedersiniz ama N/A. sadece para sömürme üzerine kurulmuş bir oyun ne yazık ki. hakkım haram olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2021
    MKS-705 bunu beğendi.
  6. MKS-705

MKS-705 User

üstat al bendende o kadar geçen gün muhabbeti geçti bi gireyim bakayım dedim aynı tas aynı hamam devam ediyor. oyun sadece kullanıcıların cebindeki parayı sömürmek üzere devam ediyor. benimde hakkım haram olsun. kaze açtığım diğer konuları bile silmişler 26-27 arasında sadece bu konum kalmış gerisi silinmiş. yazık seafight de bundan daha beter halde.

Sayfayı Paylaş