Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. Bu arada kardeş Ve AleykümSelam :)

MKS-705 bunu beğendi.
  2. sınırdan kastım şu savaştın klandaki oyuncular cıkıp cıkıp yeni klan kuruyorlar onların linklerini kaydetmek yerine mesela 3. seferden sora değiştiremesinler nickleri bölelikle onları tespidimiz dahada kolaylaşır

3. Ben aydan aya değiştiriyorum 2 nickim var aydan aya sürekli bu ikisini değiştiriyorum da ondan :D :D

4. MKS-705

MKS-705 User

Fısıltı adminim çok teşekkür ederim, bu konu hakkında bazı arkadaşlarım oyunu bile bıraktı. onları oyuna kazandırmam içinde bu şart. ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Sizlere de teşekkür ederim karanlık modum gereken ilgi inşallah gelir hayırlı günler.

Allah razı olsun Teşekkürler Dostum iyi oyunlar ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2014
  5. Sanada Dostum ;)

MKS-705 bunu beğendi.
  6. MKS-705

MKS-705 User

iyi oyunlar kolay gelsn :)

7. »MΔVİ«

»MΔVİ« User

bence de gayet hoş bir fikir cidden giriş nicklerimiz şekilli karakterler ile dolu 1 kereye mahsus değiştirmenin bir zararı olmaz idi diye düşünüyorum.:)

MKS-705 bunu beğendi.
  8. MKS-705

MKS-705 User

Arkadaşlarımızın bir çoğu bu konuyu bilmiyor bilseler çok etkili bir destek alacaktır ama bir çoğu forumdan ümidini kesmiş '' banane ne yapayım forumu adam keserim ben '' diyor. bu gereken yapılırsa çok iyi olacağını düşünüyorum :)

9. Kesinlikle olmalı 1 kereliğinede olsa olmalı +1

MKS-705 bunu beğendi.
  10. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkür ederim dostum, yanlız bu - verenler gıcıklığına mı vermiş neden vermiş bi açıklasalar güzel olurdu. bir çok kullanıcı bu durumdan rahatsız gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  11. Kesinlikle olmalı.

MKS-705 bunu beğendi.
  12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba;

Bence güzel bir konu konuyu arkadaşımızın dediği gibi eskiden şekilli nickler yapılıyordu ve çoğu oyuncu arkadaşlarımız nicki öyle kaldı bence ayda 1 seferliğine değişme imkanı olmalı.

Keyifli Forumlar

13. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkür ederim modum bu konuda bana destek veren herkese teşekkür ederim ama gerçekten benden daha mağdur durumda olanlarda var. benim ıdım not defterinde kayıtlı ordan girip kopyala yapıştır yapyorum ama nereye kadar. ? en kısa zamanda gerekenin yapılmsını istiyoruz. keyifli forumlar.

14. Artık verilsin yani kaç seferdir konu açılıyor verin artık şu hakkı.

15. Yeterli destek yok.Kullanıcılar konuyu es geçiyor yorum yok oy yok.

16. O zaman konuyu her yerde paylaşalım derim?

17. Bilmem , bu forum kurallarına aykırı olur.

18. O zaman imzalara koysak :D En azından birkaç kişide görüp merak ederler? Yasak da değil ya..

19. Evet o olabilir :)

20. Yaptım bile :D

Sayfayı Paylaş