Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. Sence görenlerin sayısı yüksek miktarda artar mı ?

2. Bence bakanlar olur.. :) Biraz dikkat çekici yaparsak, bakarlar :)

MKS-705 bunu beğendi.
  3. İnşallah olur :) ya kardeş şu imzan nasıl silinir razer etkinlllliği yazıyor ya bende.

4. MKS-705

MKS-705 User

abi giren olumlu atmıyorki olumsuz atıyor -7 olmuş, talep olması lazım. bu çok gerekli bir durum. bu gün birini gördüm oyuncu ıdsını kaybetmiş çarını kaybetmiş yeniden başlamış oyuna.

5. Doğru ama neden olusuz acaba fikirleri ne ? Yanlış anladılar ya da başka bişey.

Ama ne yapalım karara saygı duymak lazım :)

MKS-705 bunu beğendi.
  6. MKS-705

MKS-705 User

bence okumadılar, veya başkalarının hesap ıdsini değiştirme anladılar.

neyse görüşe saygı diyorum :)

ben kaçar mağlum ezan okundu sonra gelirim :)

oyda artış olması lazım bu gidişle seneye anca.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2014
  7. Ama bi ben dikkat çekersem ohoo :D Herkes bi dikkat çekmeye çalışsın bence..

8. Win[RAR]

Win[RAR] User

bencede olmalı oyum olumlu +1

9. Resimden ID ni kaldır kardes hesap gider mider allah korusun.

MKS-705 bunu beğendi.
  10. MKS-705

MKS-705 User

key loger yemediğim sürece, hile pot vs gibi programlar kullanmadığım sürece, hesabı çalamazlar, neden mi çalarlarsa benim hesap olduğunu her türlü ispat ederim çalanı siber suçlar mahkemesine şikayet ederim sonra çaldığına pişman olur.

Oyunun kuralarında bu yazıyor çok açık ve net bir şekilde
    Çar çalmak resmi bir suçtur. Remi işlemler başlatılabilir.

o yandan sıkıntı yok merak etme dostum konuya destek ver ;)

Son düzenlenen: 6 Eylül 2014
  11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba ,

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz ama sizden ricamız büyük harf konusunda dikkatli olmanızdır. Büyük harf isyan teşvikine neden olduğu için mesajınızı düzeltmenizi rica ederim. Açık bir şekilde göstermek istiyorsanız renk değişikliği yapabilirsiniz büyük harfler yerine.

Keyifli Forumlar ;)

MKS-705 bunu beğendi.
  12. Dediğin doğru :) Siber Suçlar Mahkemesini ben tamamiyle unutmuşum :) İyi ki hatırlattın :)

MKS-705 bunu beğendi.
  13. MKS-705

MKS-705 User

Modum kusura bakmayın çok özür diliyorum, ben kötü bir niyet belirterek söylemedim, sasdece bir tepki olarak yazmak için yazdım hemen düzeltiryorum, kusura bakmayın :)

14. Modum 1 kerede olsa sizce verilirmi bu hak bizlere?

MKS-705 bunu beğendi.
  15. MKS-705

MKS-705 User

Gereken ilgi ve destek gelirse Allahn izni ile verilebilir bunu en çok istiyenlerden biriyim, not defteri kaybolsa 2008 den berri girdiğim çara giremeiycem feci bir problem, benim gibi binlerce oyuncu var bu durumda.

16. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gereken ilgi ve destek gelirse rapor hazırlanıyıp merkeze iletiriz.

Keyifli Forumlar ;)

MKS-705 bunu beğendi.
  17. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkür ler modum, gereken ilgi gelecek inşallah bir iki aya olmadı 3 ay içersinde yeterli ooy olur inşallah :)

18. Aynen bende o durumda sayılırım not defterimde hesabımın adı var kaybolursa bittim ben.

MKS-705 sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum acaba skype adresiniz var ise bana ulaştırabilirmisiniz?

MKS-705 bunu beğendi.
  19. Beyler alternatif olarak Facebok veya mail adresinize not edebilirsiniz. Ama bu da sorunun çözüldüğü anlamına gelmez. Bence bir an önce değişmeli bu sistem!

MKS-705 bunu beğendi.
  20. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkür ederim skype yok face var gel oraya ;)

tabi ki yapılmalı bir kere verilmeli bu hak en azından

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2014

Sayfayı Paylaş