Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. Nasıl bilmiyorsun? Konuma mesaj bile attın, konumun adı ''Hesap Nicki Değişimi'' hatta böyle bir konu ben de açtım yazdın. Ama neyse benim asıl söylemek istediğim Nefes Fmod'umuza idi, bu konunun kilitlenip benim konumdan devam ettirilmesi gerekiyordu ama önemi yok.

2. MKS-705

MKS-705 User

realden olsa başka bisi söylerim burdan olmaz :D söyleyemediğim bir şey var söylesem anlarısn kusuraa bakma genede.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Ne demek istedin anlamadım ama neyse :D

MKS-705 bunu beğendi.
  4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

evet sonuna kadar katılıyorum tam destek !!!!!!!!!!!!!!

MKS-705 bunu beğendi.
  5. Videoyu izleyince kafama dank etti anlamamıştım :D yine düşüncem olumlu :)

6. MKS-705

MKS-705 User

teşekkür ler :)

en ince ayrıntıya kadar gittim inşallah yeterli olmuştur vidio hadi kolay gele (pala topluyor :D )

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bence olmalı niye derseniz şekilli nick yazma siteleri olmasa benim de hesap gidecek 1 kereliğine verilmeli oyum olumlu

MKS-705 bunu beğendi.
  8. aleyküm selam kardeşim bencede olmalı ayrıca bazı karakterlerin desteklenmemesi olayı
    da düzeltilmeli benim nick zülüfkar pilot inceleme yerine gelince ülü gözüküyo sadece :(

9. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkürler modum bu konuda hak verdiğiniz için, herkesi kapsayan bir konu olarak düşündüm ve paylaştım gereken yapılır inşallah

______

benim eski karakterim vidiio daki >>>WAR<< gibi ama daha fazla karakter var ve öyle kaldı, :( inşallah bir kereliğiene hak verilirde düzeltebiliriz.

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

yeterli destek alırsa ana merkeze iletilir zaten :)

MKS-705 bunu beğendi.
  11. MKS-705

MKS-705 User

Sağolun çok yaşayın modum sabırla bekliyoruz :)

_____

vidio açıklamada yardımcı oldu mu ?

12. Ben evet demiştim oy değiştirebiliyor muyuz

13. MKS-705

MKS-705 User

oy değiştirme gibi bir imkan bulunmamakta hayırdır sebeb nedir fikrinizi değiştiren hayıra sizi götüren nedir ?

14. Arif'in manchesrtıra attığı golü arıyordum nereye geldim ***

15. Sen konusunca bir an aslanlar cıkıcak antilopları kovalayacak sandım o ne öyle belgesel olmuş

16. MKS-705

MKS-705 User

Slayt tarzında anlattım işte, daha nasıl anlatabilirdim ki ?

destek verenlere teşekkür ederim

olumuz oy atanlar sebeblerini açıklasın görüşe saygı duyuyorum.

17. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bahsi geçen dönemde ( nick değiştirme kaldırıldığı zaman) oyun oynamadığımdan neler yaşandığını bilemeyeceğim. Kendi hesabım girişi klavye ile yazılılabiliyor, ben sorundan muzdarip değilim fakat düşününce böyle bir hak tanınabilir. Mantıklı ve zararsız gibi geliyor olabilitesi benim açımdanda yüksek ve bir nebzede osla bu tür oyuncuları mutlu edebilir özellikte. PC hariç diğer ortamdan bağlanmak açısından kopyalama ile uğraşmak çok sıkıcı :) oyum olumlu

Keyifli Forumlar

18. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Üyeleri rencide edici tavırlardan kaçınınız. Yasaklama almanız an meselesi. Kişi burda konuyu size en iyi şekilde izah etmeye çalışmış. Siz başta emeğe saygı demelisiniz. Burda esas olan videonun içeriği değil, kişnin ne demek istemesini anlayabilmektir.

Keyifli Forumlar

MKS-705 bunu beğendi.
  19. MKS-705

MKS-705 User

Çok teşekkür ederim modum olumlu baktığınız için konuya, ne yazık ki ben de o sıralar yurtta kalıyordum ve aradan zamn geçtikten sonra kafama dank etti değiştirim yoksa bir daha değişmez falan diye ama iş işde geçmişti, sadece bir kere hak verilerek bu hak tanınnırsa gerçekten iyi olacağını düşünüyrum. ama sadece bir hak suistimal edilmesini önlemek için bir hak :) .

20. Sayın yetkililer lütfen artık şu hak verilse bizlere nezamandır uğraşıyoruz.

Sayfayı Paylaş