Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. MKS-705

MKS-705 User

O kadar söylüyorum hala gereken ilgi den bahsediliyor 38 oy veren herkesin kesinlikle nick sorunu var. oy atanlarda yeterince açıkca belirtmesine rağmen hala talep deniliyor nereye kadar bakalım.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

arkadaşlar sizden ricamız serverinizde bulunan arkadaşlardan rica etmeniz ve onlarında oy kullanmasını sağlarsanız bizlerin işleri daha da rahatlatmış olursunuz

MKS-705 bunu beğendi.
  3. Hayırlısı bakalım herkes bıktı uğraşmaktan 10'larca konu açıldı hala gereken ilgiden bahsediliyor seninde dediğin gibi.

MKS-705 bunu beğendi.
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

şimdi arkadaşlar 38 oyunu olumlu oy kullanmış Türkiye serverlarını göz önünde bulundurursak bu rakam gülünç bir rakam gibi oluyor sadece bir klan üye sayısı kadar eminim ki herkesin nick problemi vardır sonuçta hepimiz şekilli karakterler kullanıyorduk janjanlı dursun diye

5. MKS-705

MKS-705 User

Modum hangi arkadaşlardan bahsediyorsunuz bu gün biriyle konuşuyordum 3 yıldan berri oyunu oynuyormuşş havoçları bile var gemisi dehşet ama forum ne bilmiyor böyle bi durum söz konusu da var...

ve dahası bir çok arkadaşım nick değiştirme sorunu paladaki adamların sıkması ve 200 k atan adamlardan dolayı onlarca arkadaşım oyunu bıraktı görüdklernde hala o oyunu oynuoyrmmusun diyorlar....

6. Sayın moderatör'üm eğer bir araştırma yapılırsa darkorbiti oynayan oyuncuların tahminimce en fazla %30'unun forumu kullandığını görürsünüz bu durumda maalesef bizim elimizdende bir şey gelmiyor onlarca konu açsakta hala gerekli ilgiden bahsediliyor.

MKS-705 bunu beğendi.
  7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

oyun chatinde yazsanız nick sorunu olanlar gelip oy kullansa eminim ki gereken oy sayısına ulaşırız

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

ben bile fazla forum kullanan bir oyuncu değilim ana gemimin forumu açık mı onu bile bilmiyorum desem yeridir :D gerçi 3 irisli gemim ama ne yapalım

MKS-705 bunu beğendi.
  9. MKS-705

MKS-705 User

evet malesef böyle bir söz konusu...

ban yedim modum, oyun nicki oyn sayfasında değiştirilr dendi chat modum konuyu anlamdığı içn ben ısrar ettim ban yedim buna ne demeli ne yapayım şimdi ben :(

10. Lütfen sizde bize yardım edin sayın moderatörüm gördüğüm kadarıyla sadece oyuncular değil moderatörlerde bu sıkıntıdan şikayetçi sizlerin desteğiyle beraber artık halledelim şu sorunu.

11. MKS-705

MKS-705 User

Oyuncular bi yana modlardan da sıkıntısı olan var şüphesz arka sayfalarda konuşmalar gerçekleşmiştir duruyor.

Yani bu konuya bütün elimizle sarılmamız gerek.

Bahsi geçen basit bir konu değil herkesi kapsıyor sizlerden istediğimiz sadece bir kere kullanıcı adı değiştirme hakkı verilsin o kadar.

12. Sayın Modlarım. Lütfen bu konuyu Genel Konular'a koyalım. Daha dikkat çekecektir. Ayrıca bu sorun genelimizi de ilgilendirmekte, anlamlı olur. :)

MKS-705 bunu beğendi.
  13. MKS-705

MKS-705 User

Gereken inşallah yapılır diyorum ve çıkıyorum hayırlı geceler bugünlük bu kadar yeter.

14. Olabilir ancak lütfen verilsin artık bu hak.

15. MKS-705

MKS-705 User

BU hakkın verilmesi için vidio bile hazırladım daha anlayışlı olması için daha ne yapayım.

16. Bakıcaz artık benimde chat banım kalktığında söyliycem chatte

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Aynen ya valla bıktım ya 2 gün beklenir mi 1 nick için...

ayrıca hesap ismini hiç değiştiremiyoruz...

18. Zaten bu konu giriş ismini değiştirmek için açıldı.

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Ben hepsini kast ediyorum -_-

20. MKS-705

MKS-705 User

evet Bu konu sadece ilk girişte ki ana sayfada ki kullanıcı adı için açılmıştır. 2. oyun içi içerisinde ki konuyla kesinlikle alakası yoktur.

Adminlerden istenen sadece bir kere girişteki oyuncu adının değiştirilme talebidir.

Sayfayı Paylaş