Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. kaansakal

kaansakal User

Asıl problem şu ki nicklerden kasıt oyuna ana giriş ekranındaki nickler hani altına şifre yazdığımız falan :)Bunlar maalesef değil 48 saat 48yıl beklesen düzeltilemiyor 2012 ya da 2013 yılında gelen güncelleme ile kaldırıldı.

MKS-705 bunu beğendi.
  2. Giriş yaparken kullandığımız nickin sabit kalması bi yandan güzel oyundaki nickinle bir bağlantısı yoksa oyundan birinin gemiyi çalmasına olanak yok tabi sen giriş nickini başkalarıyla paylaşmadıysan

MKS-705 bunu beğendi.
  3. kaansakal

kaansakal User

Bir önceki mesajımda da sölediğim ve arkadaşın da değindiği gibi bir aralar bu şekilli nickler modaydı ve hepimiz saçma şekiller kullanarak nickler ürettik.Ancak darkorbit e gelen güncelleme ve ek paketler ile önceden desteklenen birçok şekil artık desteklenmiyor.Kabaca örnek vermek gerekirse;
    ¤º°°²º¤æмσяρнєuѕ55ℂ✫ --->gerçek nick
    ¤º°°²º¤æ######u#55##--->darkorbit mail atarken yazdığı nick
    Ben nickimi saklayabilmek için nickimi f***book da mesaj olarak kendime gönderdim farklı pc için ordan alıyorum nicki.
    Arkadaş da diyor ki bu nickler saçma olduğu için 1 kez değiştirme hakkı olsun 2.olmasın ve şu saçma şekillerden kurtulabilelim.Yani aslında yine sizin dediğiniz olay olacak kimseye verilmeyecek hesap güvenleşecek vs darkorbit de bu güncellemeyi bu yüzden yaptı.
    Umarım anlatabildim

MKS-705 bunu beğendi.
  4. senberk99

senberk99 User

olsun

MKS-705 bunu beğendi.
  5. Kardeş anlamadım şimdi oyuna girerken bir nick giriyoruz ya mesela
    Kullanıcı adı : adsız123
    Şifre:*******

Yani sen burdakı nicki mi değiştirmeyi 1 hak veriyorsun yoksa oyun içi nicki mi oyun içi nick değiştirlmesi sınırlanmasın.

Ama oyuna girerken girdiğimiz kullanıcı adı 1 kereliği mahsus değişebilir cevaplarsan oyumu kullanacağım

MKS-705 bunu beğendi.
  6. Oyuna girerken kullandığımız nickdwn bahsediyoruz dostum.

Yani olumlu oyunu kullanabilirsinn:)

MKS-705 bunu beğendi.
  7. MKS-705

MKS-705 User

gerekenin yapılmasını umuyoruz :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  8. Ya benim kullanıcı adında bi karakter telefondan girince hiç gözükmüyo o yüzden telefondan veya tabletten oyuna giremiyorum lütfen kullanıcı adı değıştirme hakkı olsun :(

9. -Be0wuLF-

-Be0wuLF- User

Olumlu

Adminim iletildi mi iletildiyse geri dönüş cevabı nedir ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Haziran 2015
  10. Merhaba ,

Daha önceden iletmiştik fakat konu ile ilgili olumlu yada olumsuz her hangi bir geri dönüş yapılmadı.

İyi forumlar.

11. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

bence 6 ayda bir olabilir kullanmadığımızdada haklarımız birikebilir ?

12. KESİNLİKLE katılıyorum. Kullanıcı adı kayıtlı olmadığı zamanlar oyuna girmek için mail istemekten bıktım artık +1

13. Nasıl sadece oyun arayüzünde değişiyor? Çok uzun zamandır kullanıcı adı değiştirmedim eski adla girişyapıyoruz oyun içinde mi farklı oluyor sadece?

BlackGhost™ bunu beğendi.
  14. Nick değiştirdiğimiz zaman sadece oyun içi nicki değişiyor yani Giriş ID aynı kalıyor.

15. Eyvah o zaman. Elle yazılması imkansız gibi bir nickim var önceden haberim olsa böyle bir şey ile değiştirirdim :(

BlackGhost™ bunu beğendi.
  16. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki görsel genişlik olarak uygun değildir. En kısa zamanda genişliği 500 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

17. Kurallara uygun olarak 500 pikseli aşmadım diye hatırlıyorum ancak bir daha kontrol edicem şimdi sorun varsa güncellerim

18. Merhaba ,

Yükseklik olarak sorun yoktu zaten genişlik olarak fazlalık vardı. :) Anlayışınız için teşekkürler. :)

İyi forumlar.

19. O anlattığınız eski zamanlarda şekilli nicki girmek nasıl zorunuza gitmiyordu da şimdi ID girerken zorlanıyorsunuz, ben mi yanlış anladım, hiç mi anlamadım biri bana anlatsın madem...

20. Merhaba ,

Eskiden her şekilde hem girişteki hem oyun içindeki değişiyordu. Fakat güncellemeden haberi olmayanlar giriş nick'leri sabitlenince sonradan sıkıntı yaşayabiliyor.

İyi forumlar.

MKS-705 ve ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş