Öneri Nick (Kullanıcı Adı) Değiştirme Zamanı! (videolu)

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MKS-705 tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir kere isim değiştirilme hakkı verilsin ?

1. Evet verilsin +1 olumlu

oy sayısı 266
    81,3%
  2. Hayır verilmesin -1 olumsuz

oy sayısı 61
    18,7%
  1. bence keesinlikle olmamalı çünkü mesela chatte ban yediğin zaman [en ufak şeyde ban yenildiği için ] isminin sonuna [banlı] yazabilirsin

2. Oyun içi ve oyun dışı ID şeklinde farklı sistem olursa giriş ID'imizi önceden görenlerin ve bilenlerin artık hesaplarımıza erişmesi daha zor olacak.

Ayrıca nicki karmaşık olan oyuncular nicklerini yeniden düzenleyebilir ve rahata erebilir diye düşünüyorum.

Ne nasıl olur bilinmez ama mutlaka verilmeli bu hak..

3. MKS-705

MKS-705 User

adminim siz bunu ilettseniz gereken yapılır umuyorum... sadece bir kere bu hak verilse kimse ölmez ama dime.. sıkıntı yaşıyan oyunculara çözüm olmuş olr.. hem forum sorunları çözme yeri değilmi alın size sorun... çözüm sizden teşekkür ederim..

4. Merhaba ,

İmkanlar dahilinde değerlendirip belli sayıda fikir konusu merkeze bildiriliyor. Fakat bildirilen konular mutlaka gerçekleşecek diye bir kural yok. Belki gerçekleşir belki de gerçekleşmez. Maalesef bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

5. MKS-705

MKS-705 User

Tamam teşekkür ederim adminim ilginizden ve alakanızdan dolayı tekrar tekrar teşekkülerimi şükranlarımı sunarum hayırlı bayramlar...

6. Merhaba ,

Bende teşekkür ederim. :) Size de hayırlı bayramlar. :)

İyi forumlar.

7. MKS-705

MKS-705 User

modum hala bir harekt yok mu gerçekten husrana uğradım... o kadar ay sonra oyouna baktımm da ..

8. bu konunun nedenini anlamadım 1 kez diyosunuz zaten her 2 günde 1 kere ad değiştirilebilio

9. Merhaba ,

İlettiğimiz konular kesin olacak diye bir kesinlik yok maalesef. Ayrıca ilerde olur mu olmaz mı bunu kesin olarak bilemeyiz.

Oyuna ilk girişte yazılan nick'ten bahsediyorlar yani oyun içindeki nick değil. :)

İyi forumlar.

10. bende oyun içi nick sandım yaw :D

11. Merhaba ,

Sorun değil bazı durumlarda farklı yorumlamalar olabilmektedir. :) Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım.

İyi forumlar.

12. bencede isim değişikli çok mantıklı

+1 point

13. Modum acaba konuyu ilettiniz mi?

Artık şu konu yapılsın da ben de rahatlayayım ya.

14. Merhaba ,

İlettiğimiz bir çok konu var fakat her konuya ilettik şeklinde yazmamız uygun değil. Çünkü genel olarak olacakmış gibi bir düşünce oluşuyor. Olur yada olmaz bunu bilemeyiz ve ayrıca olacaksa bile kısa bir zamanda olmayabilir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2015
  15. dark-katil

dark-katil User

çok saçma bi fiki 1 kere ne yaaa isteyen istediği zaman değiştirsinn..

16. mutlaka. bole bir şey olmalı zamanında şekilli nick yapanlar simdi oyuna girmekten zorlanıyorlar +1 :)

oyundaki nick den bahsetmiyor oyuna giriş yaptığınız nick ten bahsediyor lütfen konuyu okuyup yorum atalim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  17. Kesinlikle olmalı

18. Ö123M123

Ö123M123 User

bencede tekrar olmalı

19. kesinlikle olmalı +1

Sayfayı Paylaş