Nick problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 1 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nonono20

nonono20 User

Tekrar 30.11.2018 saat 01:54 zamanında giriş yapabilirsin.

: ^^(nick değişimi sonrası supporta ticket açını)]

Tam olarak ne ticketi atayım anlayamadım ?

2. Nickin ban sebebi olmuş ban kaldırılması için nick değişiminden sonra mesaj atacaksın ama mesajsızda kalkar sonra yazarsan yine ban atarlar değişmen gerekiyor.

3. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

Konu başlığınızı düzelttim.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2018
  4. nonono20

nonono20 User

Cevabınız için teşekkürler, ilk ticketa yarım saat öne cevap geldi.

Yasaklamanın yerinde olduğu, ve süre bitimini beklemem gerektiği söylendi.

Nickim sadece ....... ydı ve yazdıgım tek mesaj ^^ dı. Yani 4 hafta ban biraz abartı değil mi?

Tekrar aynı ticket üzerinden, bunun yasaklama sebebi oldugunu bilmediğimi, nick değişim süresi doldugunda hemen değiştirebileceğimi belirttim. Sizce bu bir çözüm olacak mıdır?

Şayet olmazsa sırf bunun için 1 ay chat banı yemek ok oturur içime.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2018
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bir düzeltme yapayım. Hesabınızın niki uygunsuz olduğu için chatiniz banlandı. Nikinizi değiştirdikten sonra supporta değiştirdiğinizi yazarsanız banınız açılacaktır.

İyi forumlar.

6. nonono20

nonono20 User

Tamamdır teşekkür ediyorum. Bnede değiştirdikten sonra açılacagını yadd ediyorum. Şayet açılmazsa ...... nicki için 1 ay ban yemek sinir bozusu bir durum olur......

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.