Bug / Oyun hatasi Nick şifre yazıyorum giriş yapılmıyor yardım!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AdrenaLin tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna Giremeyen Varmı

1. Ben Giremiyorum

42,9%
  2. Ben Girebiliyorum

57,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AdrenaLin

AdrenaLin User

Yaw yeter bu darkorbitten çektiğimiz kardeşim tr1 çarıma giremiyorum [oyuna degil çara] nick şifremi yazıyorum giriş diyorum öyle kalıyor bi yerden sonra hiçbir veri alınamadı diyor face ile bağlanınca giriyor yanlız benim hesabıma faceden giriş yapılmıyor şu sorunu çözün bigpointten hiç beklemezdim bunu her zaman böylemi olacak yeter yaw paraysa para çekiyoruz x3 te karşılığı bumu olacak lütfen yardım

2. Merhaba,

Bağlantı sorunları için linke tıklayınız.

Bağlantı Sorunları

Facebook Bağlantınızı koparıp öyle giriş yapınız. Bir dahaki facebook ile girişinizde oyun ayarlarınıza girin anasayfanızdan ve Facebook sekmesine tıklayınız. Sonra oradan bağlantıyı kesiniz. Ardından normal kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmayı deneyiniz.

Facebook bağlantısını koparmak için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. krtlkptn

krtlkptn User

aysı sorun bendede oluyor 3.02.2015 de başladı oyundayken bağlatı kopmaya başladı çara giriş yapınca sayfa yenileniyo çara girilmiyor
    lütfen bidaha anlatırmmısınız o gösterdiğiniz eskilerde kaldı şimdi öle bişey yok benim facebook a zaten bağlı değil lütfen bi çare bulun VIP felen çok şey vardı çarda

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Şuanda denedim ve sorunsuz bir şekilde giriş yapılıyor.Lütfen modumuzun attığı sayfadaki herşeyi deneyiniz .Sizden kaynaklanan bir problem olabilir.

İyi forumlar.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Zaman zaman bu sorun bendede oluyor özelliklede gündüz saatlerinde ana sayfaya giremiyorum veri alınamadı diye beyaz sayfa çıkıyor sürekli denemeyle 15-20 dakikada anca girebiliyorum

6. Merhaba ,

Genel bir sorun mudur bilemiyoruz fakat yine de incelenmesi için gerekli yere ilettik. Fakat sıkıntılar genel yani oyun sunucuları ile ilgili değilse merkezin de yapabileceği bir şey yoktur. Genel olarak kullanıcı taraflı ( Pc , Tarayıcı , İnternet hızı , modem , kablolar v.b. ) nedenlerden dolayı yaşanabiliyor.

İyi forumlar.

7. modlarım genel sorunları anlıyoruz, gönderdiğiniz çözüm önerilerini de bizzat denedim. bu sorunu birkaç kere daha foruma yazdım. "sorun sizden kaynaklı, çözümleri deneyin" tarzında cevaplarla bir yere gidilemeyeciğini anladım ve supporta gönderdim. fakat oradan da düzgün bir ceavp gelmiş değil. forumda sayısız insan bu sorunla karşı karşıya. diğer hiçbir sitede sorun çıkmamasına rağmen darkorbit giriş sayfasında sorun yaşanıyor. bu da sorunun kendi pc'mizden kaynaklanmadığını gayet açık bir şekilde gösteriyor. daha ne söylenir bilemiyorum

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Adminiminde dediği gibi forum üzerinden yapılabilecekleri yaptık bizlerde sorunlarınıza çözüm bekliyoruz.

Daha fazla elimizden gelen birşey yok maalesef.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.