Nick

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ★✘★ΛŦΣݧŦ•✘•İMΛM★✘★ böyle bir nick kurallar gereği uygun mu? Ateistten imam olmaz müslümanlığa hakaretmi bu?

Mumu bunu beğendi.
  2. Mumu

Mumu User

pes yani cm bunu gorup banlamamis mi

chatte herseye ban atiyorlar nefes alamiyorsun taraf tutuyorlar,
    bunun gibi nikleri ise birsey yapmiyorlar. illa supporta atacksin yaw gorevini yap cm

3. Cm kurallara uygun diyor ve adminde onaylamış. TR1 Joker21[CM] ve o an görevli KARTAL admin vardı ama onay veren admini bilemem.

4. ayıptır yaw allah ıslah etsin

5. Siyasi ve küfürlü nickler yasak bu nickte müslümanlığa karşı hakaret içermekte. İmamlık müslümanlarda olur.

Edit: Yeni buldum forumda şöyle bir şey var;

Uygunsuz isim kullanımı7 gün cezalandırmaHesap Kapatma
    Bu nickte uygunsuz.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  6. Cm ye joker 21 e siz nasıl muslumansiniz ateist imam diye nick mi olur siz nasıl ateist imamin arkasinda namaz kılarsınız diyoruz tik yok yasak bir şey desek hemen banı atmayı biliyorlar ...!?!

7. KARTAL adminde çok ilgisiz. Onayı veren kartal admin olduğu kesinleşti.

KARTAL adminin görevini düzgün yapmadığı ve Joker21[CM]'nin emirleri adminden aldığını öğrendim. NEHİR admine bir şey söylemediğim halde direk ban verdi. Kendisini tebrik ediyorum, KARTAL admindende şikayetçiyim o kadar çabalarıma rağmen nick uygun dedi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2015
  8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuda şikayetinizi supporta yapmalısınız.Buradan birşey yapamayız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.