Nick

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FANTOMARI tarafından 16 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FANTOMARI

FANTOMARI User

arkadaşlar Nick kimi görünmez yapmak istiyorum oyunda bir kaç gemide gördüm adamların hiç bir şekilde nicki okunmuyor grup istegi atılmıyor. arkadaşlık istegi atılmıyor kestiniz zaman seyir defterinde bile gözükmüyor. bende nick bçyle yapmak istiyorum bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

not: Bu şekilde nick olması yasak degilmiş bir konuda bunu okumustum.Zaten yasak olsa supporta bu arkadaşları şikayet ettik ne yasaklandı nede bir ceza aldılar.

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu isimler yasaktır. Chat panelinde görünmeyen isimler ile Chat'e girmeniz Chat'ten yasaklanmanıza sebep olur. Lütfen görünmez isim yapmayınız.

İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2019
  3. ONURBEY

ONURBEY User

Bu gerçekten saçma, kişiye hitap edemiyoruz, kesiyoruz seyir defterinde gözükmüyor, şikayet edeceğiz, profilini alamıyoruz.
    Zaten nikini böyle yapanlar, chate yazmıyorlar, başına gelecekleri biliyorlar.
    Oh ne ala, koy gemini BOT a nasıl olsa hesap kapatma cezası da yok. Çünkü seni bulamayacaklar, Şikayet edemeyecekler.
    Bunun bir sıkıntı olduğunu defalarca belirtmemize rağmen, şimdi bu yazınızdan sonra, bunlar artacak.
    Üzüldüm doğrusu :( :(

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2019
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bot taramalarının kullanıcı adı ile bir ilgisi yoktur.

İyi forumlar.

5. ONURBEY

ONURBEY User

Adminim İyi akşamlar;

Öyle bir cevap yazmışsınız ki, ne diyeceğimi bilemedim. Beni güldürdünüz, ALLAH da sizi güldürsün, her zaman :)

Konu; görünmez nikler,

Sıkıntı; kişiye hitap edemiyoruz, kesiyoruz seyir defterinde gözükmüyor, şikayet edeceğiz, profilini alamıyoruz.

Sizden şu cevabı duymak isterdik; evet bu gerçekten bir sorun ve en kısa zamanda bu görünmez nik konusunu çözeceğiz.

Belki bot taramaları görünmez niklerden etkilenmiyordur, yakalayabiliyordur.

Ama bunlardan önce;

Rahatsızlık veren bu duruma da el atılması gerekiyor.

Saygılarımla.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki konuda da belirtildiği gibi bu durumu rapor edeceğiz emin olun.

İyi forumlar.

7. size sorarım madem öyle neden almanya giriş niki deiştime uygulamasına son verdi eskiden giriş nikimiz deişebiliyordu sora deiştirdiler giriş niklerini sabit yaptılar madembtla bi alakası yok niye deiiştirildi bu ????

8. Her konuda olduğu gibi bu konuda çok geç çözüme kavuşacak. Bu kesinlikle bir sorun bunu anlamak gerekiyor.

1)Chat ortamında özelden mesaj atılamıyor.
    2)Grup daveti atılamıyor.
    3)Bu kişileri belki pushing ihlaline girecek kadar kesersin. Normal şartlarda kesen ve kesilen oyuncu ceza alır, ama kesen oyuncu kimdir nedicir belli olmadığı için cezadan da kurtuluyor.

Daha geçtiğimiz haftalarda kendi sunucumda sıralamayı açıp 50 sayfa boyunca görünmez nick kullanan oyuncuları profillerini alarak supportta bildirdim. Support'un işin içinden çıkması bir kaç gün sürdü. Hepsinede ceza verildi dedi.

Verdikleri ceza bildiğim kadarıyla belirli süre nick değişikliği yapamamaları. Ancak bu ceza yetermi? Yetmez!

Support bunu anlamalı. Bu gibi durumlar devam ettiği sürece oyuncular ticket atmaya devam edecek. Bu tarz şikayetler support'un üzerinde yüktür. Acilen İlgilenmesi gereken daha önemli durumlarda geç cevap vermesine sebep oluyor.

Support ekibi almanya'ya bu durumu kesinlikle rapor etmeli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.