Nick

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇALÆÆ tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

Nickim 15 harften oluştuğu için sürekli chat banı alıyorum uzun diye asıl sorum şu nick oluştururken 15 tane harf yapma hakkımız var bu hakkı zaten siz veriyorsunuz o zaman bu sayıyı 10 falan düşürün 15 tane harfi istediğim gibi kullanırım o zaman ne diye nick oluştururken 15 harf diye sınırlama koyuyorsunuz

Şu an yine banlandım 7 gün banımı açar mısınz ?

2. Benim Nickim 16 Harf ama ban yemiyorum ? , Gemi Adınızı belirlerken kurallara dikkat ediyormusunuz ?
    Yada gemi adınız da argo bir kelime , bot , lan , len türünden bir kelime var mı ?

Ban konusunda Support ile görüşmeniz lazım , ama Gemi Adından direk ban yemeniz bana biraz saçma geldi

3. tr4 teki çalalae sen benim petimden ne istiyon ben acımasız savaşçı :Dkesemiyorumda kesince eksi rütbe yiyorum

ÇALÆÆ bunu beğendi.
  4. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

Nickimde herhangi bir şekilde argo kelime falan yok sadece uzun diye sürekli chat banı alıyorum 7 gün

5. özel mesaj atayım diyorum sana 2 satır alıyor çok gereksiz boşluk yapıyor belki cm o yüzden ban atmıştır

6. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

O ayrı bir konu acımasız savaşcı :D

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Nickinizde kural dışı bir durum varki ceza alıyorsunuz.Supporta id numaranız ile birlikte yazın gerekli incelemeyi yaparlar.

İyi forumlar

8. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

Kural dışı hiç birşey yok sadece uzun diye sürekli ban alıyorum . Supporta mail attım kaç kere nickinizi değiştirin diyorlar başka açıklama yok.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Nickiniz nedir acaba yazabilirmisiniz ?

İyi forumlar

10. modum arkadaşla aynı serverde oynuyoruz özel mesaj atayım diyorum 2 satır tutuyor adının yazdığı yer :D cm gereksiz olarak chati doldurduğu için ban atmış olabilir

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

15 karkaterden oluşan türkçe karakterler böyle bir durum yaratmaz.Ancak yabancı karakterler kullanılarak oluşturulması durumunda buda chattiki yazı düzenini bozuyorsa değiştirene kadar chatinizin açılması beklenemez.

İyi forumlar

12. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

Nickim ;
    ÇALÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Ne var ki nickimde herkes bu harfleri kullanıyor.

13. Aynı karakterlerin yan yana olmasını sistem , Spam olarak algılıyor olabilir , Siz niye adınızı bu kadar uzatma gereği duydunuz ki ?

14. kardeşim benim konumada bakarmısın kronos konfi :) Bu arada çalale tabi ban yersin öyle nik mi olur :D

15. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu nicki belirlemenizdeki amaç nedir ? Hiçbir anlam teşkil etmemekle birlikte chatte düzensizlik yaratıyor olabilir. Size seslenmek isteyen kişiler, CM tarafından yanlış algılanıp banna sebep olabilir. Sorununuzla ilgili konuyu support ile görüşünüz, bizlerin bu konuda yapabilecekleri veya chat ile ilgili yetkileri bulunmamaktadır. Supporttan gelecek cevabı esas alınız.

Konuya gerekli cevap verildiğindne kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.