nickde geçersiz karakter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayprensi tarafından 19 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayprensi

uzayprensi User

selam ,
    oyunuma girmeye çalıştım ancak nickimndeki karakterler geçersiz uyarısı alıyorum ne yapmalıyım:??
    gemi nicki "_"uzay_prensi"_" aldığım uyarı Bu kullanıcı adında geçersiz karakterler var. Şu karakterler dışında bütün karakterleri kullanabilirsiniz: (boşluk), <, >, @, +, ', &, %, ;, :, /, \, -- ve ?.

yardımcı olurmusunuz

2. Belkı tırnak Isaretlerınden dolayı hata alıyor ola bılırsın onun ıcın nıck deyısmelısın yada sıfremı unuttum yerınden nıck unuttmu secerek nıkını ogrene bılırsın belkı nıckını yanlıs yazıyorsundur

3. uzayprensi

uzayprensi User

nicki doğru yazıyorum gelen maildede aynısı yazıyor ancak şifremi unuttuğum için şifremi unuttum yapamıyorum nickdeki geçersiz karakter kullanım hatası veriyor

4. Foruma sıkayetını Bıldır onlar nedıcekler acaba

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Özel karekterleri içeren nickleri sistem kabul etmez. Lütfen sorun için supporta yazınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.