Nickle chat hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve realkoxping tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pilot profilimden nickimi değiştirdim suan nickim görünmüyor oyuna girdiğimde ise chati kullanamıyorum ayrıca oyunda laglar başladı oynanmıyor akıcı şekilde.Lütfen bana 2 gün bekle tekrar ismini degistirince düzelir gibi bi yorum yapmayın şuan için düzeltebilmemin bi yolu varsa söyleyin lütfen yoksa 2 gün sonra ismimi değiştirince lag sorunu kalkar mı ?Çünkü tr1 deki hesabımda oynuyorum lag yok fakat tr6 daki ismini degistirdigim hesabımda lag var ve isimden kaynaklı chat kullanılmıyor.

2. DRONES

DRONES User

Kardesım Suan Herkezde Lag Var Oyundan Kaynaklı Kapı Bıle Yapamadım O Derece Lag Sorununu Gectık Artık Duzeltmıyorlar Bır Turlu Nıck Konusuna Gelınce Gorunmeyen Nıck Yapmak Yasakmıs CHatın De Gozukmez Bırıde Sıkayet Ederse Sorun Cıkar Haberın Olsun Cunku Genelde Bot Kullananlar Oyle Yapıyor Umarım Yardımcı Olmusumdur

realkoxping bunu beğendi.
  3. görünmeyen nick yapmak istemedim ki sekilli nick koydum görünmüyor oyunda da arka sayfada da

4. DRONES

DRONES User

Tamam Zaten Anladım Ne Demek Istedıgını Bılerek Yapmamıssın Ama Suc Yanı Onu Soyluyorum Sana 2 Gun Sonra Degıs Yanı Nıckını Yoksa Basın Agrır

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan lag sorunlarının nickname, kullanıcı adı ile alakası yoktur. Ne yazik ki oyunda yaşanan teknik ve yazılımsal sorunlar nedeni ile bu oyunda lag sorunu kendini göstermektedir. Durum teknik ekip tarafından incelenip, çözülecektir.

Bunun dışında ne yazik ki nickinizi değişmek için 2 gün beklemekten başka bir çözüm yok.

İyi forumlar.

6. cevaplarımı aldım teşekkür ederim

7. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bazı arkadaşlar görünmeyen yada şekilli nick name yapmakta ama sistemde malesef hata algılayıp nick gözükmemekte bunun için support ekibi ile iletişime geçmeniz ve nicname nizin düzelmesi için ricada bulunmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar dilerim.

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.