Nicklerdeki yasaklamalar kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GSemre987 tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nicklerdeki engelleme kaldırılsınmı

1. Evet,bu sayede daha güzel nicklerimiz olur.

oy sayısı 1
    33,3%
  2. Hayır,bence iyi olmaz.

oy sayısı 2
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GSemre987

GSemre987 User

Merhaba

Adminlerim nick yazarken bazı simgeleri sistem kabul etmiyor ve gemide bunlar gözükmüyor.Nicklerimizin daha güzel olması için bu olay kaldırılmalı zaten ben mantıksız buldum bu olayı.㋡♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♪ の ☆ → あ £ ❤ 。◕‿◕。↘╬『』☃ ❣·•● ➸ ❝❞ ﹌ ✎ ✟ ➹ ❀ ☂ ♨ ☎ ☏★ △ ▲ ♧ ♟ #✖o┽ bunun gibi karakterleri de yazabilirsek güzel olur.Düşüncenizi yorumlarda ve oylamada paylaşabilirsiniz

2. Drowhake

Drowhake User

Çok cıvıtırlar ya.Bence olmamalı.Güzel nick olur tamam ama çok cıvıtacaklar olur.

3. Yıldız zaten görünüyor.Karakter eşlemden batang kısmında var ben ismimede klanımada koyuyordum önceden.

4. Merhaba ,

İlk olarak burası istek bölümü değil. Ayrıca her türlü karakter desteklenmeyebilir bu konuda birşey diyemeyiz. Fakat bir çok özel karakter destekleniyor. Flash Player kaynaklı olarak bazıları desteklenmiyor olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.