niki belli olmayan illegal oynayan oyuncu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PENTAGRAMMATON_666 tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr1-tr5 birleşim sever ında bir oyuncu var..bu oyuncunun niki belli olmuyor..bu şahıs 5 2 de illegal program ile yaratık kesiyor..bu şahsı şikayet edeceğim ana nikini alamıyorum..şahsa hiçbir şekilde grup atılmıyor ve chatte yazılmıyor...yardım bekliyorum adminler.

2. Grup penceresini açarak gemiyi işaretle o şekilde ismi direk çıkacak oradan kopyalayarak şikayette bulunabilirsin.

3. grup penceresinde ismi çıkmıyor

4. gemniin profiline girmek istiyosan şahsın rütbesi acemi binbaşı ve serverin sıralamasına gir ve serverdeki tüm acemi binbaşı rütbesi olanları bul orda niksiz olarak gözükecektir büyük ihtimal üzerine tıkla profiline gir şahsen denedim oluyor

5. GÖLGE

GÖLGE User

Benimde kara listemde isimsiz bir gemi var söylediğiniz herşeyi yaptım fakat olmuyor..geminin varlığı var görüntüsü yok..nasıl yapılacağını çözen olursa banada yazın lütfen.

6. Maalesef hiçbir yolu bulunmuyor ama açık artırmada teklif verir ve verdiğini alırsa profilini ve yeri gözüküyor :)

7. GÖLGE

GÖLGE User

Şu anda o oyuncu nikini tekrar okunur yaptı ve profilini aldım..Yollasam suporta geçmişe dönük niksiz hali görünürmü ki?..Yoksa uğrşmaya değmezmi:)

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Malesef düzelttiği için ceza alamaz. Bu gibi durumda chatleri kapatılarak engel olunmaya çalışılıyor. Bununla ilgili durumu merkeze rapor ettik.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.