Nimesis mi Cyborg mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mrengineer.msö tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese selam özel gemilerden birini alacağım fakat hangisini almam gerektiği konusunda karar veremedim.Şavaşmayı seviyorum fakat kaçmayıda severim hangi gemiyi almam daha mantıklı olur bana fikir verir misiniz ?

2. Merhaba,

Oyuncu arkadaşlarımızın fikirleri doğrultusunda kararınızı verebileceğinizi düşünmekteyim.
    Sizin gibi bir oyuncu olarak Cyborg tercih etmekteyim, vuruş olarak güçlü bir gemi olduğundan tavsiye edebilirim.
    Son olarak şunu belirtmeliyim, oynayış tarzınızı göz önünde bulundurarak tercih yapınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2018
    mrengineer.msö bunu beğendi.
  3. Mimesisin özelliği değiştirildi, sadece çok güçlü yaratıklarda veya klan savaş istasyonu kesmekte faydalı, sürekli kalakan çekmek şartıyla, savaşmak için şuan en iyi gemi cyborg.

mrengineer.msö bunu beğendi.
  4. Teşekkürler konu kilitlenebilir modum

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.