Niye ekrana bildirim gelmiyor :?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞahFD tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Niye geliştirme indirim günlerinde ekrana bildirim gelmiyor 10 dakika kaçırdım zaten 1 saat veriyorsunuz ki son sınıf bir itemi geliştirmek bile 30 dakika......!!!

ee her saniye ekranımı yenilicem ben ??

geliştirme çıktımı indirim çıktımı diye

2. Merhabalar;

Anasayfanıza bu tür indirimler başladığı zaman bilgilendirme çıkıyor..

İyi forumlar.

3. ŞahFD

ŞahFD User

sürekli ekrana tıklamıyoruzki her saniye ayrıca indirimlerin nezaman gelip nezaman gelceğinide bilmiyoruz ana oyun ekranımızda yaratık canavar keserken kazandığımız ödüllerdeki beyaz yazılar gibi indirimde geldiği zaman öyle bir bildirim gelse fena olmazmı ? lütfen bunu oyun kurucularına iletin zaten 1 saat veriyorlar son seviye bir itemi geliştirmek zaten 30 dakika anlayışla karşılarsanız biraz haklı olduğumu öğrenceksiniz...yada en azından bu geliştirim indirim günlerinin geleceği vakti söyleseler oyunculara

4. Aynn bende 30 dk kaçırdım

5. Merhaba ,

Konuyla ilgili fikriniz varsa görsel olarak destekleyerek anket ekleyip Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.