nobilis centurion

Discussion in 'Genel Konular' started by icnaharak, Jan 15, 2026 at 6:26 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. icnaharak

icnaharak User

merhana arkadaşlar nobilis centurion gemi tasarımının özellikleri nedir ?

2. Buna emin miyiz? Tyrannos Centurion için de öyle denmişti sonra sürpriz çıkmıştı. Neyse ben de deneyip tüm özelliklerini inceleyeceğim şimdi.

3. icnaharak

icnaharak User

aynen öyle görsel olsa ne eksiltme olur ne başka ekleme ama bunda 1 lazer slotu eksik ve +18 birim hız veriyor. onun dışında birşey daha veriyor olması laazım onu çözemedim

4. Hocam teşekkür ederim, silah slotlarındaki eksilme ve hız artışı konusunda bilgilendirdiniz beni, bu sebeple ben de aldım ve bazı söyleyeceklerim var.

Önce bildiğimiz Centurion’a 1 adet LF-5 MF taktım, 600 ila 1000 birim arasında (tam 605-989 arasında gidip geldi) uzun bir süre hasar verdim.

Ardından hiçbir koşulu değiştirmeden Nobilis Centurion’a 1 adet LF5 MF taktım, 700 ila 1100 birim arasında (tam 690-1090 arasında gidip geldi) uzun bir süre hasar verdim.

Hesaplarıma göre %12 kadar bir hasar artışı sağladığını düşünüyorum. Herhangi bir jeneratör roketatar eksiltmesi yapmıyor.

5. icnaharak

icnaharak User

teşekkür ederim bende deniyeceğim aynı şekilde