Noel görevi alamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANKARALI tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANKARALI

ANKARALI User

Sayın modum bende noel görevleri yok neden 16. ya kadar vardı bugünki yok

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Devamlı olarak yapıyorsanız şuan baktım sorun yok oyundan çıkıp çerezlerinizi temizleyerek yeniden giriniz ve görevin olup olmadığına lütfen iyice bakınız bazen görülemiyor ve farklı bir tarayıcı ile bakabilirsiniz.

3. S.a ben noel görevlerini hiç yapmadım 17-18 . nasıl alailirim

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Noel görevlerini baştan başlayarak yapmalıydınız yapmadıysanız görevi alamazsınız ve bu şekilde görünür.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Saçmalık resmen kimse hepsini yapmanız gerekirdi diye uyarmadı mecburmuyum ben saçma sapan görevler yapmaya hangisi işime gelirse onu yaptım.

skayra1 bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnanın bende bilmiyordum oynamadığım bir çarım vardı aynı sorun ondada varmıdır diye bakmak istedim sorunmu dur onada emin olmamak ile birlikte arkadaşımızın yaşamış olduğu görsel onda da mevcuttur konu ile alakalı bir bilgiye şuan sahip değilim konuyu ileteceğim.
    Benim bildiğim yapılmıyor olduğundan resim ile birlikte yapılmıyor yazmıştım.

Son düzenlenen: 20 Aralık 2014
  7. Aynı durumdan muzdaribim :( Acaba bir değişiklik olur mu?

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Görevin aktif olması için diğer görevlerinin yapılması lazımdır.

Keyifli Forumlar

9. CİLΛ

CİLΛ User

modum görevlerin daha çok yapılması için hep daha iyi ödüller koysanız haftada 1 gün koymak yerine ger gün 2k-3k uridyum yada ganimet anahtarlı görevler koysanız 400-600 uridyum yerine daha iyi olmaz mı?

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Etkinlik görevleri ile günlük görevleri arasında farklılık vardır. Günlük görevleri takip ederseniz gelişiminiz açısından "Ganimet anahtarı, günlük dosyası v.b. tarzında ödüller verdiğini göreceksiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.