Noel Görevi problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cubikon_232 tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Noel görevi 10 u yaparken en son sibelonlar kaldı 6 tane imha et diyor sibelon kesiyorum göreve işlemiyor lütfen yardım edin admin acil

2. kaansakal

kaansakal User

Sibelon ile ilgili başka bir görevin daha varsa ona işliyordur

3. onu iptal mi ediyim? 200 sibelon görevide var dı fakat ondan önceki yani noel 9. görevi yaparken sibelon kestiğimde görev tamamlanmıştı

4. eray

eray User

oyun ekranında noel görevini açıp kes.böyle yapınca ona yazması lazım

5. StifLer

StifLer User

Aynı şey benimde başıma geldi,200 sibelon görevini aç sonra noel görevini aç sonra tekrar sibelonu aç,ve son olarak tekrar noeli aç düzeliyor

6. neyse 200 sibelon görevini iptal ettim noel görevi daha çok ödül veriyor

7. hagi görevi yapacaksanız görev yerine onu getirin anasayfada.diğer görevlerinizi iptal etmeniz gerekmez

8. birader 2 görevide yapıyordum sibelon kesince işlemiyordu iptal ettim bende !!!

9. kaansakal

kaansakal User

gerekiyor kardeşim en denedim senin dediğin gibi yaptın olmadı

10. en iyisi iptal etmek noel görevleri daha önemli hemde ödül fazla veriyor

11. KARANLIK

KARANLIK User

İptal etmeniz gerekiyormuydu bilmiyorum ancak teknik bir sorun olmuş olabilir.Gerekli yerlere ileteceğim.Sorununuz çözüldüğüne göre konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.