noel görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaluz tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaluz

kaluz User

etkinlik görevleri kısmında 3-4 gündür 'noel grv 17 ve 18' çıkıyor fakat bu görevler alınamıyor,neden? Chat mod'a sorduğumda, daha öncekileri yapmadığımdan alamazsın dedi.Ama ben yaptım sanırım(emin olamıyom kafam karıştı).Yapmamız olsam bu görevler çıkmaması lazım,yanılıyormuyum.Bu konuda yardım lütfen...

2. Merhaba ;

Kilit simgesine bastığınızda o görevler görünüyor değil mi? Tahminimce o son görevdir ve günü geldiği zaman onuda yapabileceksiniz. Elimizde herhangi bir bilgi yok maalesef, ondan dolayı varsayımlarla cevap verebiliyorum.

Keyifli Forumlar.

3. kaluz

kaluz User

yok,hiç bir simgeye basmadım,her gün görevlere bakarım yapılacak varsa alırım ve yaparım ama bu 2 görev 3-4 gün önce çıktı,alamadım.Sonra yeni etkinilk görevleri çıktı,bunlar alındı ve yapıldı ama noel17 ve 18 görevleri her gün çıkmasına rağmen alamıyom...

4. Bir kaç gündür oyuna giremiyorum maalesef, dolayısıyla net bir cevap veremeyeceğim. Belki teknik bir sorundur, belki de siz bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur. Konuyu açık bırakıyorum bilen bir arkadasimiz cevap verecektir elbette.

Keyifli Forumlar.

kaluz bunu beğendi.
  5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Noel 17 ve 18. görevlerinin aktif olması için 3 gün daha var ve bu üç gün boyunca gelecek olan noel görevlerini yaptığınızda görevi aktif hale getirmiş olacaksınız.

Keyifli Forumlar

kaluz bunu beğendi.
  6. kaluz

kaluz User

her 2 mod'a ilginizden dolayı teşekkürler

7. O bende de öyle sebebi bilinmez zamanı gelince alabileceksin o görevleri 6. 7. görevlerdeyiz önündeki görevleri yaptığın surece sorun olmaz teknik hata falandır görünmesi görevi kabul et in üstüne gelirseniz hangi görevleri istediğini görecekseniz sorun yok sadece erken görünme gibi bir hata var iyi oyunlar.

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gereken cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.