nokta puani

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim apis te nokta yazan yerin karsisinda 9 yaziyor ama irisler de böyle bir sey yok bu 9 sayisi neden orda ne ye göre atar ya da azalir .

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Sorununuzu daha açık şekilde ve mümkünse resim koyarak yazınız.

Keyifli forumlar

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

İnşa planından mı bahsediyorsunuz? Eğer inşa planı ise bahsettiğiniz konu onu yaklaşık 35-40 yapmaya çalışacaksınız tabiki tam bir apis diroidi bulmazsanız parçalar arttıkça apis diroidi yani 9. diroit üretme maliyetiniz düşecek.

4. Merhaba ,

Sormak ve öğrenmek istediğiniz yerin resmini çekip internetteki ücretsiz resim yükleme sitelerinden birisine yükleyip direkt link ile konuya ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. [​IMG]

örnek olarak bir resim yaptim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Onun tek anlamı var şu diroid'de toplam 6 level var geliştirme değil bu görünümünün değiştiği. Bu 6 level atıyorum 1980 puan istiyor sonra sen npc kestikçe o puan artıyor ve toplam puanın sende 9 olduğu için başkasında değişebilir 1989 olunca level 6 oluyor diroid başka level olmadığı için arta kalan puanı orada görüyorsun eğer 1980 tam olsaydı orada 0 yazacaktı.

7. tmm tsk ederim konu kilitlenebilir

8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.