Normal Haritalarda Kutu Toplamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forumcu. tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumcu.

Forumcu. User

Merhaba arkadaşlar,

PvP haritalarında değilde ana haritalarda kutu toplamak mantıklı mıdır? Geçen günlere kadar goliath vardı fakat almak için çok erken davrandığımı farkettim ve tekrar leonov'a geçtim.

Şu anda 12 levelim, 6lf3 (mavi sıkıyorum) 2bo2, full elit hızım var. Ayrıca 7 adet flax hepsi 6 seviye içlerinde lf2 var. İris daha yok maalesef

Leonov'un ev avantajından faydalanarak boss devo kesebiliyorum biraz zorluyor tabii haliyle. Sizce ana haritalarda seri şekilde kutu toplayarak mı yoksa yaratık keserek mi daha hızlı uri kasılır? (PvP'de kamuflaj olsa bile kesiyorlar)

Bo2'leri de 6 ya tamamlayıp sonra tekrardan lf3 leri 15 e tamamlamak istiyorum.

2. webce

webce User

zamanın bolsa toplayarak ama yaratık keserekde credi bırıkdırıp ihaleden cok rahat kalkanlarını ve jenaretorlerını tamamlarsın

3. Şimdi şöyle bir durum var ;

Eğer ki ana haritadan kutu toplamaya karar verirsen bu zararına olur çünkü yeni güncellemeler ile uridium çıkma şansı arttı. Fakat ana haritada bulması hala zor. PvP'de bulması daha kolay ve ayrıca kutudan çıkan her şey %20 (%2 de olabilir oranı hatırlamıyorum) daha fazla.

Kamuflen var da sıkıyorlar ama Leonov çok hızlı bir gemidir full hız konfisi dizerek bir süre kendini menzilden uzak et sonra gene kamuflaj aç gözden kaybol ya da porttan atla ya da başka PvP haritasına geç. Spearhead'lerden kurtulamazsın belki ama ağır konfili Goliath'lardan kurtulabilirsin.

4. Forumcu.

Forumcu. User

Sağolun cevaplar için o zaman vega ile PvP'de kutu toplamayı deneyeyim olmazsa tekrar leonov'a dönerim.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur. Cevaplarından dolayı arkadaşlara teşekkür ederiz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.