Öneri Normal Seviye Plutus Kapısı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Alon3Gr4nd tarafından 24 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alon3Gr4nd

Alon3Gr4nd User

merhaba, bugün ilk kez plutus kapısına girmeyi düşünüyorum. ama normal olanı yapabilir miyim bilmiyorum. yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ne kadar güçlü olmam lazım vs. 14 prome geri kalanı lf4 full b02 full elit hız modüllü venom var havoclar ful apis var irislerde az da olsa geliştirme var, sizce yapabilir miyim ve hangi cephane idealdir ?

2. tryhardD

tryhardD User

son bölüm hariç yaparsın onda da warheadlere dikkat etmen lazım 350k vuruyorlar en ufak lagda patlıyorsun. yani sıralama istemiyorsan son bölüm hariç x2-x3 at. son bölümde x4 rsb ve hatta varsa cc-c at dediğim gibi en ufak donmada patlıyorsun uğraşına yazık olur.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz durumunuz ile alakalı kapıyı yapmanız ilk dalgalarda zor olmayacaktır. Ancak @tryhardD oyuncu arkadaşımızın belirttiği gibi son bölümde elit cephane kullanmanız gerekebilir. Onun dışında sabırlı olarak kapıyı yapabilceğinize inanıyorum.

İyi Forumlar.

4. Plutusu nasıl kesiyoruz sıkıyorum canı azalmıyor?

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Buradaki konudan etkinlik rehberine göz atmanızı öneriyorum. Plutus etrafındaki Taretler ve Jeneratörler yok olmadan hasar almamaktadır.

İyi forumlar.