nostalji serveri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tr5omer tarafından 14 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

nostalji serveri sizce olsunmu?

1. Evet

83,3%
  2. Hayır

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr5omer

Tr5omer User

Merhabalar acaba diyorumki 2007 2008 deki gibi bir server kurulsa test server kurulsa
    adi da nostalji olsa eskı uyeleri oyuna cekmemize yaramazmi acaba ?
    mesela oyle bi server olsa ben oraya gecerdim cunki 2008 deki darkorbit daha hoştu
    daha cok zevk alıyorduk en azından lf3 leri 10k ya alamıyorduk emek verılıyordu

:(:(konuyu yanlıs yere acmıs ola bilirim yeniyim forumda:(:(

2. summer1905

summer1905 User

Yok abi yok güzel bir düşünce ancak teknik ekibin bunu becerirken gerçek oyuna zarar verme ihtimali olur. Valla 1 ay gerçek oyuna giremeyiz :D bi etkinlik bile getiremiyorlar. Ne kadar az yenilik o kadar iyi bizi bu duruma soktular ama güzel bir düşünce ama dediğim gibi bunun olması için çok iyi bir teknik ekip lazım ayrıca önce bi normal oyunu düzeltsinler lütfen her şeyden önce. Bu arada konuyu güncelleme ve fikir havuzuna açmalıydınız iyi forumlar...

3. Tr5omer

Tr5omer User

dediğim gibi cok acemıyım forumda bugun gırdım bı fıkrım yok nasıl yapıldıgından evet teknık ekıbımız zayıf ama yabancı ekıplerden yardım ala bılıriz :) ıyı forumlar sizede

4. dragon_egg

dragon_egg User

Oyunun açık ara en kalabalık serveri olur

5. Bence hayır çünkü şu an ki serverlarda bu kadar az oyuncu var iken yeni bir Server (nostalji serverı) açılması diğer serverlardaki oyuncuları daha da azaltacaktır bence

6. bu oyunu boşaltmakmı istiyorsunuz tamamen ?

7. evet. biz eski oyuncular olarak şuanki halini beğenmiyoruz. ama yinede oynuyoruz.

8. Ben eski halini bilmiyorum anlatır mısınız

9. anlatılmaz yaşanır. şimdiye göre grafikler daha eski, uridium credi bakımından daha fakirdik ama mutluyduk. ihtiyacın olan 1 milyon uri ve sonra herşeyin ful ve kralsın. irislerin lf3lerin fulse sen süper bişeysin. açık artırmada kimin ne bastığı görünmezdi. herşey bu kadar ucuz değildi. açık artırmada yaşadığın heyecan anlatılmaz.golin patladı 500 urin yoksa gg basardın dp çıkarsa yırttın goline elveda demezdin. çoklu hangar yoktu goliden vegaya geçtin , goli için tekrar ihaleye basardın. bir tsde 100-200 kişi toplanırdık büyük savaşlar olurdu. spaceeball coşardı. herkes şirketi için savaşırdı.şimdi herkes bireysel oynuyor.şirket savunma işi bitti. portlarda beklerdik içeri düşman sokmazdık. sonra ne oldu atlama cpusu çıkardılar herkes kafasına göre atladı. portta yada olduğun yerde doğma yoktu. hangarı boylarsın canını doldurup gelirsin. haritanı savunma ruhunu öldürdüler. yeşil sıkan adama vay be drdik. beyaz atan adam zaten kraldı. 22 k vururdu en yüksek. sonra argeler çıktı 30-40k oldu. hadi arge neyse o kadarda kötü bit yenilik değildi. petleri çıkardılar lf4leri çıkardılar adam 200k vuruyor.apis zeusu çıkardılar. alpha beta gama vardı sadece bu 3ünü tamamlayınca rütbe üstünde üçgen olurdu. en büyük başarıydı o zamanlar ne albaylar vardı kapısı ful olmayan.rütbe kasmak bu kadar zor değildi. her rütbeden bolca vardı şimdi kaç tane albay görüyosun haritalarda? bota gir bottan çık kapıya gir sonra geri bota gir artık oyun otomatik hale dönüştü neresinde zevk var bunun. uçuş düzenlerini çıkardılar. savaşırken uçuş mu değişeceksin ema insta mı atacaksın x4- rsb mi karıştıracaksın. gemi hareket halindeyken tamir olmazdı. canın azaldı kaçtın haritanın bi köşesinde tamir olmayı bekliyosun petin kombosuda yok. o gerilim anlatılmaz. portta yada olduğun yerde doğma yoktu. hangarı boylarsın canını doldurup gelirsin. daha neler var saymakla bitmez. oyun zordu ama ihtiyacın olan sadece 1 milyon uriydi. şimdi 50-60 milyon uri lazım. yeni bi oyuncu neden başlasın yada bota atmayıp neylesin. daha konuşacak çok şey var da uzun oluyo baya. youtubeye "darkorbit 2009 client" yazıp bakabilirsiniz.

-35ksk35-ASL bunu beğendi.
  10. böyle 3 boyut noktu kullanıcı paneli ve geminin gösterge penceresini sağa sola sürükleyemezdin default kullanmak zorunda kalırdın :D
    Açık arttırma kapalı sistem olurdu kim ne kadar teklif vermiş görünmezdi üstelik birisi senin teklifini geçerse krediler sana geri gönderilmezdi. 2 gemiye aynı anda sahip olamazdın mesela vega kullanıyorsun ve açık arttırmadan goliath aldın vega silinirdi. En en iyi gemi goliath dı o zamanlar ilkokuldaydım onun hayaliyle uyurdum :D vay be ne günlerdi

11. o zamanlar çocuktum goli alamıyodum. rüyama girmişti uyanınca ağlamıştım. böyle ruhumuz la oynuyodk bu oyunu. sırf daha fazla para kazanmak uğruna böyle oyuncuları kaybettiler. şimdi umrumda değil. arada bir 10 dk bakıp çıkıyorum.

edit: konu dağılmasın. konuyu açan arkadaşa şunu söyleyeyim pars admin bu konuda zaten bir rapor hazırlayıp bigpointe sunmuştu 1 yıl kadar önce. kafaları esip bakarlarsa belki hayata geçirirler denmişti.onun olması için bu oyunun batması lazım. daha fazla kazanmak varken az kazançlı oyunu getirmezler.

Son düzenlenen: 15 Eylül 2017
  12. orası zor birleşme geliyor =)

13. birleşme gelmesi iyidir. ortam şenlenir.

14. bundan daha güzel özetlenemezdi heralde..

15. eskilerden beri değişmeyen tek şey kasma problemi galiba

16. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.