Nostromo-A Birleştire Gelmeli mi?

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve *FastMonster* tarafından 15 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nostromo-A Birleştire Gelmeli mi?

1. Evet gelmeli

80,0%
  2. Hayır gelmemeli

4,0%
  3. Başka şekilde elde edilmeli (örnek kapı,etkinlik vs)

16,0%
  4. Yeşil Ganimet Kutusuna eklenmeli

8,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Merhaba,
    Sizce nostromo ambassador birleştire gelmeli mi?
    Çeşitlilik açısından.

Spinaci bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak açtığınız için teşekkür ederim, şu andan itibaren konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca konunuz an itibari ile Güncelleme ve Fikir Havuzu İndexkonusuna da eklenmiş bulunmaktadır. :)

İyi forumlar.

*FastMonster* bunu beğendi.
  3. Uzun zamandır konu açmıyordum o yüzden kuralların güncellendiğini fark etmedim. Asıl ben teşekkür ederim . Desteğiniz için teşekkürler.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Spinaci

Spinaci User

Emeğine sağlık özellikle düzenlediğin fotoğrafı çok sevdim. Nasıl yaptın ? :rolleyes: Adobe Illustrator falan mı ?

5. Bence gelmeli. Nostromo ile eskileri yâd etmeyi isteriz elbette ama 60 lira da çok fazla

6. Tyrannos Centurion ve Cyborg gibi gemiler duruyorken bu gemiye kimsenin o parayı vermeyeceğini gelde DarkOrbit Reloaded yönetimine anlat garip bir çelişki olucak ama ben verdim o gemiye para :D ( ama o zamanlar Tyrannos centurion yoktu ve sayborg yeni çıkmıştı ) +1

7. xArsimAx

xArsimAx User

Bu gemi tiklanmasi leonov gibi zor kendini ordan kazandiriyor digerlerinden biraz eksik kaciyor ama tiklanma yonunden rakip zorluyor

8. Ben hem nostromo ambassador hem d-raven'e verdim kullanıyorum , tamamen fantazi , haritada sayborg dolu iken mini mini d-raven'le dolaşmak güzel bir fantazi , deneyiniz

9. Güzel olur :)

10. bencede güzel olur +1

Sayfayı Paylaş