Nostromo Ambassador

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu tasarım şimdiki özelliklerle geri gelsin mi ?

1. Evet

oy sayısı 9
    52,9%
  2. Hayır

oy sayısı 8
    47,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar evet daha önceden ''sadece 25 12 level arkadaş'' daveti ile kazanılan bu tasarımın tekrardan farklı yöntemle oyunculara sunulması gerektiğini düşünüyorum..

Peki nasıl ?

Bu tasarım Dükkan>Tasarımlar bölümünden 250.000 U. karşılığında alınabilecek..

Özellikleri Nasıl Olacak ?

Lazer:12
    Jeneratörler:12
    Darbe Puanı:220.000
    Kargo:1.500
    Özel Yetenek:30 saniye boyunca düşman lazerlerinin %20 miss vurma ihtimali,soğuma süresi 10 dk.

Ek olarak %5 tp ve %5 şp

Arkadaşlar fiyatı çok bulur veya bulmazsınız ama bence çok az bile böylesine güzel özelliklere sahip bir tasarım için hatta DO nun biraz daha arttırmasından yanayım hem görsel hemde özellik açısından çok iyi ve önceden alması baya zordu şimdi en azından melli bir miktar karşılığı alabileceğiz yorumlarınızı eksik etmeyin ;)

Son düzenlenen: 11 Ocak 2016
  2. Aliens

Aliens User

Olumsuz. Bu davet tasarımıydı. Ve öylede kalmalı. Ki özelliklerine göre çok az bir fiyat belirlemişsin.
    Edit: Tasarım kaldırılmış. Şimdi oyun olumlu. Ancak Uridium fiyatı arttırılırsa oyumu kullanacağım.

Son düzenlenen: 11 Ocak 2016
  3. fiyatı kesinlikle cok ucuz credili olmamalı ben onu yapmak için 1 ay verdim diplomat tasarımını aldım arkadaslar 11 level oldular 2 tanesi kalmıstı ben daha elçi tasarımını almadan kaldırıldı buna cok gıcık oldum... ama 18 ocakta bu tassarımın buz hali gelecek kac uri olur bilemem , %5 tp ve sp arttırma ve gemi özelliği olsa gercekten süper olurdu..

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Bence de yeniden bu tasarımın oyunculara sunulması iyi olur, bu özelliklerle oyuna gelebileceğini düşünmüyorum biraz fazla olmuş.

Keyifli forumlar.

5. xcodefatal

xcodefatal User

Fiyatı 200k uridium olursa bence çok daha iyi olur ayrıca kredi ile satılmaması lazım çünkü bu tasarım normal vegadan daha iyi oluyor :D oyum olumlu çıkması lazım +1

6. Bende açıkcası fiyatı çok az bulmuştum fakat daha önceki konularda fiyat çok uçuş gibisinden tepki aldığım için bunda'da böyle bir şey yapmıştım..Şimdi fiyatı değiştirdim.250 k-300 k arasında gidip geldim,yav hele bir tasarım çıksın'da fiyatı önemli değil :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.