Nostromo Envoy

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nostromo Envoy gemisini nasıl alabiliriz modülü çıktı.

Dükkana girdiğimde bu gemi gözükmüyor.

Acaba arkadaşlık daveti muhabbeti vardı oradan mı alınıyor bilgisi olan?

Cevap verildikten sonra kilitlenebilir.

2. NoName45_

NoName45_ User

Eskiden sadece arkadaşlık daveti muhabbeti ile oluyordu, şimdi ara ara payment olarak getiriyorlar diye hatırlıyorum, yanlış görmediysem/yanlış hatırlamıyorsam :)

3. Nostromo ambassador payment yolu ile alınabiliyor , modül ona da uyumlu ise onu alabilirsin . Sadece nostromo envoy ile uyumluysa , ben o gemiyi hiç dükkanda görmedim , nostromo ve nostromo ambassador arasında ara ürün gemi gibi bir şey .

4. Fiyatını hatırlıyor musun :)

Sadece nostromo envoy ile uyumlu :(

5. Nostromo enjoy gelmez malesef :/ Ben ambassador için infernoyu çok istemiştim bir türlü gelmemişti mesela uba tasarımlarınında gelmsini çok istiyordum malesef oyunda böyle alakasız işler çok koy gemileri tasarımları paymente işte neyi saklıyorsunuz anlamadım ki :) benim gibi bir kaç antika sonra bekleyip duruyoruz.

6. Bazı tasarımlar çok güzel vazgeçilmez hatta.

Başımdan geçen bir şeyi anlatayim :)

İnferno spetrum aşık oldum defalarca support yazdım forumdan yazdım artemis admini buldum ona yazdım ama bir türlü sonuç alamadım neyse kutularda vermeye başladı hemen gözümü kararttım aldım fakat 3 d çok ama çooook kötü gözüküyor hevesim kursağımda kaldı.

Sanki pastel boya ile yapmışlar gemiyi :(

2 d fena gözüküyorda çok kasıyor :(

7. Bende çok beklemiştim infernoyu prometheusta tekte çıkmıştı :) 2017 sonunda.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  8. Defcom raven için modül modül modül diye resmen ağlamıştım , ciddi ciddi defcom raven için modül getirmişler :D Ya keşke bana da çıksa şu defcom modülleri <3
    Ayrıca defcom ve defcom raven her zaman alınabilir durumdalar , nostromo envoy gibi neredeyse hiç satışta olmayan bir gemi için modül gelmesi tuhaf olmuş , en azından nostromo ambassador için filan da uyumlu olsa daha mantıklı olurdu . Ama madem bu modül yapılmış , ben ileride nostromo envoy gemisini dükkanda görürüz diye tahmin ediyorum .

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz modül ara ara satın alma bölümüne gelmektedir. Sizin için bir rapor oluşturuyorum, umarım en kısa sürede gelir.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.